:

:

:

Emekliler Derneği'yle, MAYA Anlaşmaya Vardı

Emeklilerin ve birinci derece yakınlarının sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanmaları sağlandı.
Tarih: 5 Mart 2014 Çarşamba 09:24
Emekliler Derneği'yle, MAYA Anlaşmaya Vardı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Tarsus Şubesi ile Tarsus'ta kurulu bulunan Maya Göz Hastanesi arasında protokol imzalanarak, emeklilerin ve birinci derece yakınlarının sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanmaları sağlandı.



Türkiye Emekliler Derneği Tarsus Şube Başkanı-Genel Merkez Mali Sekreteri Ömer Kurnaz, dernek yönetim kurulu üyeleri Arif Kılınç ile Recep Koyuncu, Hastane Yöneticisi ve Doktorlarından Mehmet Yunus Seven ile bir araya gelerek, indirim konusundaki protokollere imzaları attılar.



Türkiye Emekliler Derneği Tarsus Şube Başkanı-Genel Merkez Mali Sekreteri Ömer Kurnaz, emeklileri ve birinci derece yakınları kapsayan anlaşma kapsamında, emeklilerin hastanede muayene olmaları durumunda ücret alınmayacağı, çeşitli tetkiklerde de  veya indirim uygulanacağı söyledi.



Başkan Ömer Kurnaz, “Zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren emeklilerimize, sağlık konusunda indirim uygulayacak olan hastane yöneticilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.



Göz Doktoru Mehmet Yunus Seven ise TÜED ile anlaşma imzalamaktan ve emeklilere hizmet edecek olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.



Bu haber toplam 1400 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1