:

:

:

Dr.Haluk Bozdoğan, ''Gelin Birlikte Yönetelim''

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Doktor Haluk Bozdoğan’ı Yarbay Şemsettin mahallesinde düzenlenen mahalle toplantısında havai fişeklerle karşılandı.
Tarih: 27 Ocak 2014 Pazartesi 11:26
Dr.Haluk Bozdoğan, ''Gelin Birlikte Yönetelim''
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


CHP Tarsus ilçe başkanı Ali İlk ve çok sayıda partili ile Tarsus’un Yarbay Şemsettin mahallesinde kalabalık bir mahalleli grubu tarafından davul zurna ile karşılanan Dr. Bozdoğan için havai fişek atıldı.



Yarbay Şemsettin mahallesinde düzenlenen toplantıda ilk konuşmayı yapan CHP Tarsus ilçe başkanı Ali İlk, belediyeciliğin kentte yaşayan insanların sosyal sorumluluğunu, ekonomisini düşünmek zorunda olduğunu, ancak Tarsus Belediyesinin 20 yıldır Tarsus’u sosyal, kültürel ekonomik açıdan büyük bir tahribata uğrattığını belirterek şunları söyledi:          



 “Bu tahribatı düzeltmek adına CHP Tarsus Belediye Başkan Adayımız Dr. Haluk Bozdoğan’ın bu tahribatı en güzel şekilde düzelteceğine inandığımız için, doktorumuza destek veriyoruz. Mevcut belediye yönetimi Tarsus’ta işsizliğin baş sebebidir.



Kentimizde iş yeri açmak isteyen fabrika sahiplerine zorluk çıkararak, Tarsus’ta işsizliği tetiklemiştir.



Gelen iş adamlarından zorunlu ve kayıt dışı bağışlar isteyerek, iş adamlarını Tarsus dışında istihdam yaratmaya zorlamıştır. Tarsus’ta Sosyal belediyeciliği en iyi yapacak olan CHP’dir.” şeklinde konuştu.



Daha sonra konuşan CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Doktor Haluk Bozdoğan aday adaylığı döneminde de Yarbay Şemsettin mahallesine geldiğini belirterek mahallenin en büyük sorununu bildiğini belirterek, olayın çöp sorunundan kaynaklandığını ifade etti.



Dr. Bozdoğan konuşmasında;“Tarsus kişiliksiz ve kimliksiz bir kent haline getirildi. 1980 öncesinin dolu dolu, çağdaş, aydınlık kenti gitti, gerici bir kenti buraya getirdiler. Kendilerine, yakınlarına peşkeş çekerek, rant sahibi ederek, Tarsus’u bugünkü konuma getirdiler.



 İhaleler yapıldı eşlerine dostlarına, akrabalarına verdiler, herhangi bir girişim oldu belediyeden kaymağını yiyecek insanlara bankamatik kartı kullandırdılar.



Bunları yapan insanlar, vizyonu olmayan, projesi olmayan insanlardır. Biz teşhis dedik, teşhis bu kenti bu hale getiren vizyonu olmayan insanların uyduruk havadan uçan projeleriyle, sahip olan insanların bir an önce yönetimden gitmesini istiyoruz.



Tedavi sizlerin, bizlerin, hep birlikte bu kenti yönetmemizdir. Bu kenti sizlerle birlikte yöneteceğiz.” dedi.



Bu haber toplam 1078 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1