:

:

:

Dr. Haluk Bozdoğan, Esnaflardan Tam Not Aldı

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan, çalışma arkadaşları ve çok sayıda partiliyle, Kıbrıs Çarşısı ile Atatürk Caddesindeki esnafları ziyaret etti.
Tarih: 24 Ocak 2014 Cuma 10:08
Dr. Haluk Bozdoğan, Esnaflardan Tam Not Aldı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Esnafın tek tek ellerini sıkarak hayırlı işler dileğinde bulunan CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Haluk Bozdoğan, bazı esnaflarla sohbet ederek esnafın durumu hakkında bilgi aldı.



Esnafın tamamına yakını, işlerinin bozuk olduğundan şikayetle “Gün geliyor siftahsız dükkan kapatıyoruz” diye serzenişte bulundular.



Dr. Bozdoğan yaptığı açıklamada; “CHP olarak Tarsus belediyesini devraldığımızda, ilk yapacağımız icraat işsizlikle mücadele olacaktır. Tarsus işsizlikle ilgili kötü talihini yenerek işsizliği en az düzeye indirmelidir.          



İşsizliğin kısmen de olsa ortadan kalkması esnafında yüzünü güldürür. Tarsus’un gençleri şu anda gurbette çalışmak durumundadırlar. Şu anda emekliler kenti görünümünde olan Tarsus’ta, maalesef esnaf da satış yapamayarak sıkıntı çekmektedir. İşsizlik ve esnaf birbirine bağlıdır. Tarsus’a yatırımcıyı getirmeliyiz ve istihdam yaratılmasını sağlamalıyız.



Tarsus’umuzu daha da ileriye götürmek, mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir kent yapmak için adayım. İnanıyorum ki siz kıymetli hanımlarla vereceğimiz çaba, halkın desteği ile Tarsus’ta belediyenin burcuna CHP’nin 6 oklu bayrağını dikeceğiz’’ dedi.



Esnaflardan yoğun ilgi gören Dr. Bozdoğan, Tarsus’ta belediye başkanı olması halinde gerek esnafın, gerekse de vatandaşların tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğini, ilçede herkesin bildiği kronik sorunlara çözüm olacak projeleri de ortak akılla çözeceklerinin sözünü verdi.



Tarsus’u yaşanılabilir bir ilçe haline getirme gayretiyle çalışacaklarının kaydeden Bozdoğan, özellikle gençlere, kadınlara, çocuklara ve engelli vatandaşlara yönelik kültürel ve sosyal yaşam alanlarına sahip planlı büyüyen bir Tarsus’un hazırlığı içerisinde olduklarını söyledi.



Bu haber toplam 1257 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
24.01.2014 20:03:40
10:18
24 Ocak 2014 Cuma
ÇARE SENDE DOKTORRRRR
88.227.62.232
24.01.2014 12:00:40
10:18
24 Ocak 2014 Cuma
Hangi esnaftan tam not aldı Haluk Bozdoğan? Hangi dosyasından ötürü tam not aldı? Anlamadık Sayın Geçim?
188.56.64.23
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2