:

:

:

Dr. Bozdoğan, Akgedik Köyü Sakinleriyle Buluştu

Dr. Haluk Bozdoğan gün içinde esnaf gezilerini sürdürürken özellikle akşam saatlerinde köy ziyaretlerinde bulunuyor.
Tarih: 17 Şubat 2014 Pazartesi 11:42
Dr. Bozdoğan, Akgedik Köyü Sakinleriyle Buluştu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Gittiği her köyde büyük bir coşku ve sevgi ile karşılanan Dr. Bozdoğan, Akgedik köyündeydi.



CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan'a, CHP İlçe Teşkilatı Başkanı Ali İlk, parti yöneticileri, Kadın kolları, Belediye Başkan Aday Adayları İsmail Batmaz, Osman Homurlu ve Alptekin Eser eşlik etti. Yıllardır sorunları çözülmeyen, işsizlik ve sosyal yoksunluk içinde yaşayan Akgedikliler halkın adayını büyük bir kalabalıkla karşıladı.



Gösterilen ilgi ve sevgiden duygulanan Dr. Bozdoğan önce köy halkıyla birebir sohbet etti daha sonra Akgedikliler için çok anlamlı bir konuşma yaptı.



Dr. Bozdoğan konuşmasında; "Akgedik köyü Tarsusumuzun en sıkıntılı köylerinden. Bunu yıllardır muayenehaneme gelen hastalarımdan çok iyi biliyorum. Ve sizin yıllardır bir el, bir hizmet beklediğinizin de farkındayım. Bu kadar büyük sıkıntılarınıza rağmen gözlerinizdeki umudu görmek beni çok mutlu etti. Ama unutmayın güzel günler çok yakında. Artık köylünün hakkı rantçıya gitmeyecek. Sizler kargıdan sepet yaparak evinize ekmek götürmeye çalışırken birileri Tarsus'u yedi bitirdi. İşte seçim sonrası bu iş tersine dönecek artık hizmet size akacak. Buna söz veriyorum. Emeklerinizin karşılığını alacaksınız.



Diyorlar ki ben belediyeciliği bilmezmişim. Sizler bunca yıldır belediyeciliği yaptınız da ne oldu? İşte her şey ortada halk işsiz, halk bıkmış, halk hizmete muhtaç. Dostlarım ben hizmet etmeyi bilirim. bunca yıldır bunu doktor kimliğimle birebir yaptım. Ama şimdi kitlesel olarak hizmet için karşınızdayım.



Hasta belli; Tarsus çok hasta arkadaşlar. Teşhisi koydum. Şimdi sıra Tedaviye geldi. Biz Tarsus'u tedavi etmeye geliyoruz" dedi.



CHP İlçe Başkanı Ali İlk de yaptığı konuşmada Kocamaz'ın bozduklarını düzeltmenin öncelikleri olduğunu vurguladı.



Konuşmalar sonrası halktan gelen soruları cevaplayan Dr. Bozdoğan daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.



HUZURU DR. HALUK BOZDOĞAN'DA BULDU



Konuşma sonrası annesinin kucağına verdiği minik bebekle ilgilenen Dr. Bozdoğan bebeğin annesiyle de sohbet etti. Bu sırada minik kız Dr. Haluk Bozdoğan'ın kucağında uyuya kaldı. Bebeğin uyuması üzerine annesi almak istediğinde bebeğin rahatını bozmak istemeyen Bozdoğan bir müddet daha bebeği kucağından bırakmadı. Halktan gelen "Huzuru sizde buldu başkanım" sözleri üzerine Bozdoğan da " İnanın şu anda ben de onun kadar huzur buldum" diyerek cevap verdi.



Bu haber toplam 1213 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1