:

:

:

DOHAYKO Tarsus Temsilcisi Vedat Taşgit, “Hayvanlar Uyutulmasın, Yasa Tasarısı Geri Çekilsin”

DOHAYKO Tarsus Temsilcisi Vedat Taşgit, “Hayvanlar Uyutulmasın, Yasa Tasarısı Geri Çekilsin”
Tarih: 16 Temmuz 2024 Salı 15:35
DOHAYKO Tarsus Temsilcisi Vedat Taşgit,  “Hayvanlar Uyutulmasın, Yasa Tasarısı Geri Çekilsin”
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Dohayko  Tarsus temsilcisi Vedat Taşgit ve bir grup hayvansever, Tarsus’ta bir araya gelerek “hayvanlar uyutulmasın, yasa tasarısı geri çekilsin” dediler.
Yarenlik alanında eski Çeşmeli saat mevkiinde toplanan hayvan dostları ellerinde dövizler taşıyarak “sokak hayvanlarını kısırlaştır, aşılat ve yerinde yaşat”, “Toplamaya hayır”,  Yaşatmak için okuduk, öldürmek için değil” , “katliam yasasına hayır”  diye haykırdılar.
Daha sonra Dohayko Tarsus Temsilcisi Vedat Taşgit bir açıklama yaparak “Hayvanlar Uyutulmasın, Yasa Tasarısı Geri Çekilsin” dedi.
Taşgit özetle şunları söyledi:
“Sayın Cumhurbaşkanım. Dünyaya örnek olarak 2004 yılında ana hükmü belediyelerin Bakımevi kurup kısırlaştırma yapması olarak çıkartılan Hayvanlar Koruma kanununa rağmen daha daha 1389 belediyenin 1200’e yakınında bakımevi ve kısırlaştırma da yok Çoğalan hayvanlar aç sefil kalıp ormanlara, çöplüklere otobanlara atılıyor.Atılan hayvanlar üremeye devam ediyor. Bu katliam ve üreme döngüsü devam ediyor. Kısırlaştırma sağlanmaz ise üretim devam edecektir. Kısırlaştırma olursa üreme kontrol altına alınır.  Bugün birçok bürokrat ve siyasilerin “saldırgan olanları toplayıp uyutularak öldürülecek” diyerek bir insanlık ayıbı işleniyor. Katliam ve üreme döngüsünü devam ettirecek olan kanun teklifleri geri çekilmelidir”
Bu haber toplam 133 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1