:

:

:

Doğum Yaptırdığı 2 bin 500 Çocuğun İlk Giydiği Ayakkabıları Sergiledi

Doğum Yaptırdığı 2 bin 500 Çocuğun İlk Giydiği Ayakkabıları Sergiledi
Tarih: 5 Aralık 2023 Salı 15:32
Doğum Yaptırdığı 2 bin 500 Çocuğun İlk Giydiği Ayakkabıları Sergiledi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus Belediye Başkan Aday adayı Doktor Vedat Günyar, 33 yıllık meslek hayatında 25 yıl önce doğum yaptırdığı 2 bin 500 çocuğun ayakkabılarını toplayıp, “İlk Adım Sergisi” açtı. 
CHP’li Günyar “25 yıldır kurduğum hayali gerçekleştiriyorum dünyada ilk ülkemizde örnek olan bu sergiyi açmaktan büyük bir mutluluk yaşadığını söyledi. 
Yoğun bir katılımla gerçekleşen serginin açılışında konuşan Günyar, 25 yıldır sakladığı emanetleri görücüye çıkarmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. 
Günyar, “Ben iddiayı severim ve iddiamın peşinde koşarım. Bu sergi dünya rekorlar kitabına girecek. Hayata merhaba derken, aldığınız ilk nefeste yanınızda, yanı başınızdaydım. Bundan sonra hayatın her alanında yanınızda olmaya söz veriyorum. Ben 25 yıl bu emaneti sakladım. Bundan sonra Tarsuslu kardeşlerime emanet ediyorum. İçimdeki çağlayanı, o duyguyu inan anlatmak çok zor. 33 yıllık meslek kariyerimin de ben bugün onurumu yaşadım. Tarsus benim evim, Tarsuslu benim ailem demişimdir. Bugün ailemle buluştum. Tarsusluları gerçekten çok seviyorum. Bana gösterdikleri güvene layık olmaya çalışıyorum. Gerçekten, gerçekten hayatım böyle bir duygu yaşamadım” dedi. 
Bu haber toplam 204 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1