:

:

:

CHP'liler, Yarenlik Alanında Miting Düzenlendi

Başkan Macit Özcan, 'Birlik ve Beraberliği Yaşatmak Bizlerin Temel Hedefidir'
Tarih: 6 Şubat 2014 Perşembe 09:55
CHP'liler, Yarenlik Alanında Miting Düzenlendi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Dr. Haluk Bozdoğan, 'Hak ve Halktan Yana Çalışacağıma Söz Veriyorum'



Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, insan hayatında huzurun çok önemli olduğunu, huzur ve güvenin adresinin kendileri olduğunu söyledi.



Tarsus'a yaklaşık bin araç konvoyu ile kente giren ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan beraberinde CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan, CHP Mersin İl Başkanı Faruk Akar, İlçe Başkanı Ali İlk, Tarsus Belediye Başkan Aday Adayları Alptekin Eser, İsmail Batmaz, Mehmet Özel, Mahir Başarır, Osman Homurlu'nun yanısıra Eski CHP Mersin Milletvekili Ali Oksal'da destek verdi.



Yarenlik alanına saat kulesine kadar partilileri ile birlikte kol kola giren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, insan hayatında huzurun çok önemli olduğunu ve huzur ve güvenin adresinin kendileri olduğunu söyleyerek, 'Mersin ve Tarsus'ta farklı etnik kökenlerin huzur ve barış içerisinde yaşadığı mozaik şehirlerdir.



Bu birlik ve beraberliği yaşatmak bizlerin temel hedefidir.



CHP'liler olarak biz bu düşünce ilkesi ile yaşadık ve yaşamaya devam edeceğiz. Bu düşüncenin devamını ise önümüzdeki seçim sonucu ile herkese göstereceğiz. Huzur ve barışı aşırı sağ ve sol düşünceye hakim insanları birbirleriyle kaynaştırarak sağladık. Biz bu düşüncemizden asla ödün vermedik, vermeyeceğiz. Bize gölge etmesinler, başka ihsan etmez.



Mersin'in alt yapı sorunu yok. Sahillerimizi dantel gibi işledik. Mersin'i sahillerini denize girilecek hale getirdik.



CHP sosyal demokrat, aydın çağdaş Atatürkçü, hukuk kurallarına sadık partinin mensuplarıyız. Bizim liderliğimizi ile kentimizi ileriye gideceğiz."dedi.



CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan, hak ve halktan yana  daima halkın adayı olduğunu söyledi.



Malk ve mülk edinmek gibi derdinin asla olmadığına vurgu yapan CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan, 'Bir kenti tanımak için onu yaşamak gerekir. On bin yıllık tarihi bir geçmişe sahip olan kentimizde son 20 yılda ekonomik, sosyal, kültürel olarak terkedilmiş bir kent oldu.



 Tüm bunların yanında bir de ülkemizde kötü yönetiliyor. Bu kötü gidişatlara dur demek için 31 Mart'ta seçimini bizlerin yönetici parti olan CHP'ye oylarınızı verin.  Tarsus ciddi bir değişim zamanı geldi.



Ben hiç kimsenin adamı yada adayı olmadım. Ben halkın adayıyım. Hak ve halktan yana çalışacağım söz veriyorum." diye konuştu.             



CHP İl Başkanı Faruk Akar ve İlçe Başkanı Ali İlK'in konuşmalarından sonra AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ergün Yılmaz ve MHP Yeşiltepe Beldesi Teşkilatında bulunan Sabahat Dal ve Yılmaz Öztürk, Gülek AK Parti Belediye Meclis Üyesi Muaffak Karakuş  Cumhuriyet Halk Partisine geçerek, rozetleri takıldı.



Bu haber toplam 1324 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2