:

:

:

CHP Tarsus Kadın Kolları Deniz Keyfi Yaşadı

CHP Tarsus Kadın Kolları Deniz Keyfi Yaşadı
Tarih: 11 Temmuz 2024 Perşembe 17:00
CHP Tarsus Kadın Kolları Deniz Keyfi Yaşadı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Tarsuslu kadınlar, deniz keyfi yaşadı.
CHP Tarsus Kadın Kolları İlçe Başkanı Figen Acıyiyen, CHP Erdemli Kadın Kolları İlçe Başkanı Fatma Saygı, CHP Tarsus ve CHP Erdemli İlçe Kadın Kolları Yöneticileri ile Tarsuslu Cesur Kadınlar Yöneticileri Demet Oran Tavman, Çiğdem Akbaş ve Meryem Beyazpirinç’in katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik, Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Kocahasanlı Halk Plajı’nda düzenlendi.
Etkinlik kapsamında, Tarsuslu kadınlar, kendileri için hazırlanan ikramlarla, şezlonglar ve özel alanlarda bir gün boyunca denizin tadını çıkardı. Bu özel etkinlik sayesinde kadınlar, yoğun geçen günlük hayatlarına kısa bir ara vererek, denizle buluşmanın keyfini yaşadı.
CHP Tarsus Kadın Kolları İlçe Başkanı Figen Acıyiyen, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, “Kadınların mutlu ve huzurlu olduğu bir Mersin için çalışan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e teşekkür ederiz,” diyerek memnuniyetini dile getirdi.
Etkinlikte bulunan kadınlar da, böylesine güzel bir organizasyonun parçası olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Bu haber toplam 142 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2