:

:

:

CHP Köylerde Çalışmalarına Hız Verdi

CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk, her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da boş durmadı ve beraberindeki İlçe Sekreteri Av.Kadir Ünlü, İlçe Saymanı Ahmet Daban ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Gürsoy ile birlikte Keşli Köyü'nde yapımı süren asfalt yol ve yama çalışmalarını yerinde inceledi.
Tarih: 19 Kasım 2013 Salı 14:02
CHP Köylerde Çalışmalarına Hız Verdi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ın iş makinelerini seferber ettiği Çokak, Gömmece, Sanlıca ve Keşli Köyü arasındaki asfalt yol yapımı sırasında konuşan Keşli Köyü halkı''Bu dönem oylarımız,10 yıldır hizmet verilmeyen köyümüze asfalt yol hizmeti veren CHP'ye dir''dedi.



Başkan Ali İlk ve yönetim kurulu üyelerini inanılmaz bir sevgi ile karşılayan Keşli Köyü halkı,köylerinde hizmet aşkıyla çalışan CHP Tarsus İlçe Yöneticileri ve Mersin Büyükşehir Belediyesi asfalt yol yapım ekibine köy meydanında muhteşem bir ziyafet verdi.



İlk, yönetimindeki İlçe yöneticilerinin birebir görüş aldığı köy halkından Mustafa Şahbaz''Çalışmalarınızı takdirle karşılıyorum. Ancak zoruma gidiyor.İçme suyumuz neredeyse bir ayran gibi bulanık akıyor.



Üstelik aşırı derecede kireçli.Köyümde ölmeden önce bir bardak temiz su içmek istiyorum.''deyince CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ı telefonla arayarak  Şahbaz ile görüştürdü ve Özcan söz verdi.



''Keşli Köyü'nün içme suyu sorunu en kısa zamanda çözülecek''diyen Özcan, Şahbaz ile yaptığı telefon görüşmesinde ''Keşli Köyü'nün bütün sorunlarını biliyorum.



Oraya en kısa zamanda 500 metrelik içme suyu borusu göndereceğim. Su basın motorunuzu çalışır hale getirip, bütün sorunlarınızı çözmeye çalışacağım''d edi.



Daha sonra konuşan CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk ise ''Bakınız bugün sevgili muhtarımız Sn.Ali Eker yanımızda sizlere muhtarımızın huzurunda söz veriyorum.



Keşli Köyü'nün Sağlık Ocağı,içme suyu sorunu ve ulaşım sorunu en kısa zamanda çözülecek.



Sık sık kesilen elektirik sorununuza çözüm bulacağız.Yeter ki bu dönem CHP'ye destek verin.



CHP iktidarında bütün sorunlarınızın çözüleceğine söz veriyorum.



Biz ayrımcılık yapmıyoruz.Bakın bugün yörenizden Sn.Ahmet Gürsoy arkadaşımız yönetim kurulumuzda sizleri temsil ediyor.



Yönetim kurulumuzda her bölgenin daha iyi temsil edilmesi için bir arkadaşımıza görev verdik.Bu arkadaşlarımız sizleri en iyi şekilde temsil ediyor''şeklinde ifadelere yer verdi.



Bu haber toplam 1117 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1