:

:

:

Çelik Ortak Sağlık Güvenlik Törenle Hizmete Girdi

Gülek Belediye Başkanı Tekin Çelik’in oğlu olan Doktor Fatih Çelik’in sahibi olduğu Çelik Ortak Güvenlik Birimi düzenlenen bir törenle işyeri sahiplerinin hizmetine girdi.
Tarih: 28 Ocak 2014 Salı 09:21
Çelik Ortak Sağlık Güvenlik Törenle Hizmete Girdi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Gülek Belediye Başkanı Tekin Çelik’in oğlu olan Doktor Fatih Çelik’in sahibi olduğu Çelik Ortak Güvenlik Birimi düzenlenen bir törenle işyeri sahiplerinin hizmetine girdi.



6331 sayılı yasa gereği, iş yerlerinin yaptırmak mecburiyetinde oldukları bazı sorumlulukların çözüm adresi olarak  hizmete giren Çelik Ortak Sağlık Güvenlik Birimi’nin Anıt Mahallesi yeni Maliye Sarayı arkasında 302 Sok. No:10/3-4 adresindeki Tarsus’un ilk Sağlık Güvenlik firmasının açılış törenine Gülek Belediye Başkanı Tekin Çelik, MHP Belediye Başkan adayı Şevket Can, MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur ile çok sayıda Meslek ve Esnaf Odası Başkanı ve davetliler katıldı.



İşyeri hekimi Dr. Fatih Çelik’in sahibi olduğu Çelik Ortak Sağlık Güvenlik Birimi şirket, iş güvenliği uzmanları, diğer sağlık personelleri ile beraber Tarsus’ta ilk kurulan şirket olup, Tarsus ve bölge işyerlerinin ihtiyaçlarını karşılayacak.



Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından konuşan işyeri sahibi Fatih Çelik’in babası Gülek Belediye Başkanı Mustafa Tekin Çelik, Tarsus’ta bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, başta Tarsus olmak üzere tüm bölgeye hizmet etmeyi hedeflediklerini söyledi.



İşyeri sahibi Fatih Çelik, “Amacımız en uygun şartlarda en kaliteli hizmeti sunmaktır. Şehrimizde eksikliği hissedilen bir firmayı hizmete sunmak benim ve ailem için bir gurur vesilesidir. Şirketimizin sorumlu müdürlüğünü yapacak olan babamı da kendim için bir şans olarak görmekteyiz. Babamın fikirlerinden ve tecrübelerinden faydalanarak yolumuza ve emin adımlarla devam etmek istiyoruz.” Dedi.



MHP Belediye Başkan adayı Şevket Can ise konuşmasında, Çelik OSGB’nin faaliyet alanlarının İşyeri hekimliği, İş güvenliği uzmanlığı, işyeri hemşireliği, ağır ve tehlikeli işler raporu, işe giriş raporu, risk analizi, acil durum planı, iş sağlığı ve güvenliği temel eğitimi ve sertifikalandırılması, ilk yardım eğitimi ve kanunla belirlenen diğer alanlar olduğunu belirterek, hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu.



MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur da yaptığı konuşmada, Tarsus’a kazandırılan bu işyerinin en iyi şekilde hizmet vermesi için her zaman destek olacaklarını ifade etti.



İrtibat telefon: 0324 6252626 olan Çelik OSGB’nin açılış kurdelası kesildikten sonra, işyeri sahibi Dr. Fatih Çelik, sembolik olarak Belediye Başkanı olan babası Tekin Çelik’i muayene etti.



Bu haber toplam 1229 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2