:

:

:

Can, İsmetpaşa'da Vatandaşlarla, İŞGEM'de Esnafla Biraraya Geldi

Can, İsmetpaşa'da Vatandaşlarla, İŞGEM'de Esnafla Biraraya Geldi
Tarih: 27 Aralık 2013 Cuma 10:23
Can, İsmetpaşa'da Vatandaşlarla, İŞGEM'de Esnafla Biraraya Geldi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, İsmetpaşa Mahallesinde vatandaşlarla, Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan İŞGEM’de ise, esnaflarla bir araya geldi. İlk olarak İsmet Paşa Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Şevket Can, Mahalle Muhtarı Nadir Batmaz ve Şehir plancılarıyla mahallede yapılacak kentsel dönüşüm ile ilgili bilgi verdi.



Belediye olarak kentsel dönüşüme öncülük edeceklerini dile getiren Şevket Can, amaçlarının mahalle halkının daha rahat, daha modern, daha çağdaş, daha sağlıklı konutlarda oturmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Belediye olarak, kentsel dönüşümde hiçbir beklenti içinde olmadıklarını dile getiren Şevket Can, “Buraya belediye başkan adayı olarak geldim. Sizlerle sohbete geldim. Mahallenizde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar 1-2 ay içerisinde sonuçlanacak. Sizlere hiçbir vaatte bulunmuyorum. Yapamayacağım işleri yapacağım demiyorum. Her şey yolunda gidiyor, sadece üç ay sabredin diyorum.



Siz taşın altına elinizi koyun, biz gövdemizi koyalım. Belediye olarak sizin yanınızdayız.” Dedi.



Daha sonra Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan İŞGEM’e geçen Şevket Can, orada da esnaflar tarafından havai fişekler, çiçekler ve kurban kesilerek karşılandı.



Yaptığı konuşmada çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren Şevket Can, “İŞGEM’de esnaflara yönelik yeni işyeri yapılıyor.



Özellikle sanayi ve tekstile yönelik dükkanlar tamamlandı. Girişimciler kolları sıvayarak, çalışıyor. Yüzlerce vatandaşımız İŞGEM’le iş sahibi oldu, ekmek yiyor, bunlarda bize gurur veriyor. Belediyecilikte icraatlarımızla konuşuyoruz, yaptıklarımızla konuşuyoruz. 20 yıl önceki Tarsus’u anlatmama hiç gerek yok. O günleri herkes çok iyi hatırlıyor. Bizlerde o günleri unutmayacağız, unutturmayacağız. Bugün Tarsus’ta alt yapı sorunu olan mahallemiz kalmadı. Kaldırımlar yapıldı, aydınlatmalar yapıldı, parklar yapıldı. Belediyecilikten yana mahallelerimizin hiçbir sorunu kalmadı. Şimdi sıra köylerde köylerimiz için de çok güzel projelerimiz var. Köylerimizi de Allah’ın izniyle nakış nakış işleyeceğiz” dedi.



Bu haber toplam 992 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
29.12.2013 10:33:08
10:33
27 Aralık 2013 Cuma
koyunu kendileri getirip kasap kendileri getirip kestiriyorlarmiş ve belediye çalişanlarini zorla getiriyorlarmiş ateş yanmiyor arkadaş dişaridan gelen bir bşk olmaz......
78.160.147.225
28.12.2013 18:17:55
10:33
27 Aralık 2013 Cuma
TARSUSUN KADERİ SALTANAT OLARAK KALMASIN BİRİLERİ 20 YILDAKİ SERVETİNİ AÇIKLASIN HALKA ELEŞTİRİ YAPARKEN BİRİLERİ ÖNCE KENDİ OGLUNA BAKSIN AMA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM BUNUDA YAZIN
95.9.64.37
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3