:

:

:

Çamlıyayla’da İlköğretim Haftası Kutlandı

ÇAMLIYAYLA’DA, 2008-2009 Eğitim ve Öğretim Yılının başlaması ve İlköğretim Haftası münasebetiyle Sarıkavak İlköğretim Okulu’nda bir tören düzenlendi
Tarih: 11 Eylül 2008 Perşembe 23:50
Çamlıyayla’da İlköğretim Haftası Kutlandı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

, 2008-2009 Eğitim ve Öğretim Yılının başlaması ve İlköğretim Haftası münasebetiyle Sarıkavak İlköğretim Okulu’nda bir tören düzenlendi.

Törene Tarsus Kaymakamı-Çamlıyayla Kaymakam Vekili Dr. Mehmet Gödekmerdan, protokolün diğer üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Sarıkavak İlköğretim Okulu Müdürü Tacettin Kabakçı, okulun 1998 yılında yapıldığını belirterek, “17 öğretmenimizle, toplam 185 öğrencimize eğitim veriyoruz. 67 öğrencimiz taşımalı eğitimle okulumuza gelmektedir. Ayrıca 25 anasınıfı öğrencimiz bulunuyor” diye konuştu.

Tarsus Kaymakamı-Çamlıyayla Kaymakam Vekili Dr. Mehmet Gödekmerdan’da, eğitimde herkese büyük görevler düştüğünün altını çizdi. Gödekmerdan, “Bu konuda en büyük görev, öğrencileri en iyi şekilde yetiştirecek olan öğretmenlerimize düşmektedir” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından 8. sınıf öğrencileri, 1.sınıf öğrencilerine hoş geldiniz çiçeği sundu. Öğrencilerin şiir okumasının ardından Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) okullarında en iyi dereceyi yapan öğrencilere çeşitli armağanlar verildi.

Küçük öğrencilerin halk oyunları ve step dans gösterinden sonra, günün anısına okul bahçesine fidan dikimi yapıldı.


Bu haber toplam 999 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2