:

:

:

Bozdoğan Kent Meclisinde Konuştu

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan, Kent Meclisinin İlk Konuğu Oldu
Tarih: 17 Ocak 2014 Cuma 10:10
Bozdoğan Kent Meclisinde Konuştu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Tarsus Kent Meclisi üyeleri yaklaşan yerel seçim öncesinde siyasi partilerin belediye başkanları ile buluşarak kentin sorunları ve çözümlerini tespit etmeye başladılar.



Cumuhriyet Halk Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan, Kent Meclisinin ilk konuğu olurken, toplantıyı Başkan Dr. Ali Cerrahoğlu yönetti.Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Kent Meclisi Başkanı dr. Ali Cerrahoğlu,  “Seçim Sürecinde Tarsus”, “Tarsus’un Geleceği Konusundaki Projeleriniz”, “Kent Konseyleri ve Sivil Toplum Örgütlerine Bakış Açınız” konularında fikirlerini almak amacıyla toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi.Daha sonra söz alan CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan, on bin yıllık tarihi geçmişe sahip olan Tarsus'un ilklerin kenti olduğunu ancak bugüne bakıldığın ise şehrin her alanda kötüye gittiğini söyledi.    



Halkın tercihi kazanmaları halinde önemli ve istihdama yönelik ciddi projelerinin olduğuna vurgu yapan CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan,'23 yıllık yöneticilik tecrübem ile kentimizin gelişimine çok önemli yön vereceğimi düşünüyorum. Tarsus bugün başta istihdam konusunda ciddi sorunlarla ile karşı karşıya bırakılmıştır. Bu sorunların çözümü CHP'li bir belediye yönetimi ortadan kalkacaktır.Ekonomik, kültürel, sosyal ve sağlık alanında gerçekleştireceğimiz projelerimiz ile Tarsus'u şaha kaldıracağız.



Tarsus’ta işsizlik oranının % 21’lerde olduğunu vurgulayan Bozdoğan biz yatırımcının önünü açan ve onlara yardımcı olacak bir yönetim anlayışı ile görevimizi yürütmeyi planlıyoruz. Bu yüzden evde oturan kadınlarımıza makro krediler sağlayan belediyecilik yapacağız, onların üretimini şehrin ekonomisine katkı sağlayacak işleri yapacak konuma getireceğiz.



Tarsus’ta artan ekonomik yoksulluğun önüne geçebilmek için öncelikle inanç turizmini canlandıracağız, küçük ölçekli tarihi yaşam alanlarını dokusunu zenginleştirici projeler ile yeniden restore edeceğiz ve turistlerin konaklayabileceği mekânlara dönüştüreceğiz. Bu sayede Tarsus’taki konaklama anlamında yatak eksikliğinin önüne geçeceğiz. Tarım alanında faaliyet gösteren kişilere destek olacağız.Hallerde ürünümüzün değerinde satılabilmesi için çiftçiye ve müstahsile kolaylık sağlayacağız.



Kent Konseyleri bir şehrin çeşitli kesimlerinden olan ve siyasi görüşleri ayrı bile olsa o şehrin ortak paydasında buluşan,şehrin geleceğine ışık tutmak için menfaat beklemeden işin altına elini koyan insanlardır.Bizde bu yapıya katkı sağlamak için köy komiteleri ve mahalle komiteleri oluşturup Kent Konseyine sorunların ve çözüm önerilerinin ulaşabilmesi için köprü durumunda olacağız' dedi.  



Sağlık sektöründe uzun yıllar hizmet vermesinden dolayı bu alanda başta 45 bölümden oluşacak Tıp Merkezi, Gezici Sağlık Ekibi ve Sağlık Parkı alanı ile Tarsus'un örnek bir şehir olacağı konusunda emin olduğunu söyleyen CHP Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, "Halkımızdan bize destek olmalarını istiyoruz. 30 mart tarihinde bu kentin kaderini değiştireceğimizi yaklaşık 20 yıldır kötü yöneticilere gelin gösterelim. Halkçı belediyecilik ilkesi ile istihdam alanları ile işsizliğe hep beraber son verelim.' diye konuştu.



Bu haber toplam 1330 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
18.01.2014 09:06:16
10:20
17 Ocak 2014 Cuma
Peki Haluk Bozdoğan gazetelerde yer alan PKK'ya yardım ve yataklıktan yargılanıp yargılanmadığı konusunda bir açıklama yaptı mı? Kamuoyunda konuşulan ve genel merkeze kadar ulaştırılan mahkeme dosyaları hakkında gerekli açıklamayı yaptı mı? Yoksa havanda su dövüp, p oy alacam, belediye başkanı olacağım mı dedi?
178.233.116.159
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2