:

:

:

Bozdoğan, Havai Fişeklerle Karşılandı

Dr. Haluk Bozdoğan, Kırklarsırtı ve Mithatpaşa Mahallelerinde Kahve Toplantısına Katıldı
Tarih: 15 Ocak 2014 Çarşamba 09:53
Bozdoğan, Havai Fişeklerle Karşılandı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan’ı Kırklarsırtı mahallesi sakinleri havai fişek atarak karşıladılar.CHP’den Tarsus Belediye Başkan Adayı olan Dr. Haluk Bozdoğan, her geçen gün çalışmalarına hız vererek Tarsus’un her tarafında çalmadık kapı ziyaret etmedik iş yeri bırakmıyor.Dr. Haluk Bozdoğan, beraberinde Yenice Belediye Başkanı Ali Kuru, CHP eski ilçe başkanı Dr. Vedat Günyar, CHP Kadın Kolları başkanı Gülizar Saçkesen, bazı belediye meclis üyesi aday alayları ve çok sayıda partili arkadaşlarıyla beraber Tarsus’un Kırklarsırtı ve Mithat Paşa mahallesinde düzenlenen kahvehane toplantısına katıldı.



Çalışma arkadaşlarıyla birlikte Kırklarsırtı mahallesinde kalabalık bir mahalleli grubu tarafından karşılanan doktor Bozdoğan için bir süpriz yaparak havai fişek gösterisi sundular. Karşılama esnasında “Haluk Başkan, seni başkan olarak görmek istiyoruz” şeklinde slogan atan mahalle sakinleri doktor Bozdoğan’a, çiçek verdiler.



Kahvehane toplantısında mahallelilere hitaben konuşan CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus’ta sağlık alanında 28 yıldır hizmet verdiğini belirterek şunları söyledi:



“Gerek Tarsus’taki, gerek Türkiye’deki gidişat ekonomik ve sosyo kültürel olarak gerilemeden dolayı, insanların neredeyse açlık, işsizlik ve yoksulluk sınırına gelip dayanmasından dolayı siyasete girmeyi bir zorunluluk olarak hissettim. Benim amacım hem kentime, hem insanlığa olan borcumdan dolayı siyasete atılmam gerektiğini anladım. Çünkü Gerek Tarsus’taki, gerek Türkiye’de insanlar öyle bir duruma düştüler ki, sürekli olarak hergün farklı konularda kendilerini sıkıntıya sokan sorunları karşılarında buldular. Karşımızda öyle bir hükümet var ki, B2 arazileriyle kendi yandaşlarına rant sağlamaya çalışan bir hükümet. Ve hiç birşey yokken Suriye ile savaş çığlıkları atan, dini siyasete sokarak, arkasına kadınların bedenini kullanarak siyasete soktular.” şeklinde konuştu.



Dr. Bozdoğan; “Ayrıca Tarsus’ta görülen bir tablo vardı. 20 yıldır devam eden, ama proje üretemeyen bir Tarsus Belediyesi bizi yönetiyor. Belediye hizmeti yapmaktan gurur duyduklarını söylediler, ama insanları iyileştirecek, toplumu kalkındıracak hiçbir projeye imza atmadılar. Bir yıl içerisinde sosyal etkinlikler için harcadıkları paranın 20 trilyona yakın olduğunu duyunca çok şaşırdım. Arkadaşlar, elimizi vicdanımıza koyalım, bizlerin geliri iyi değil, çoğumuz orta gelirliyiz hatta alt tabakada yaşam sürdürüyoruz, çoğumuz çocuklarımızı üniversitede okutamıyoruz, okuturken zorlanıyoruz. Burada belediye olarak ciddi projeler geliştirilmiş olsaydı insanlar hem sosyal olarak kalkınır, hem kültür olarak kalkınır, hemde bugün bu gördüğünüz kent gerici bir kent olmazdı.” şeklinde konuştu.



Konuşmanın ardından mahalle sakinlerinin sorularını cevaplayan doktor Bozdoğan, mahalle halkıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.



Bu haber toplam 1038 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2