:

:

:

Başkan Seçer, “Tarsus’u ve Mersin Büyükşehir Belediyesini Yeniden Kazanacağız”

Başkan Seçer, “Tarsus’u ve Mersin Büyükşehir Belediyesini Yeniden Kazanacağız”
Tarih: 10 Ağustos 2023 Perşembe 17:23
Başkan Seçer, “Tarsus’u ve Mersin Büyükşehir Belediyesini Yeniden Kazanacağız”
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Başkan Vahap Seçer, CHP İlçe Başkanlığı 13. Olağan Kongresi'ne katıldı.
Başkan Seçer, seçimlere kısa bir süre kaldığını ve çok çalışılması gerektiğini vurgulayarak, “Bakın hiç endişemiz yok. Herkes bunu biliyor. Rakiplerimiz de biliyor. Pazar günü Toroslar kongremizde söyledim. Bir daha söyleyeyim; Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Başkanı CHP’lidir, CHP’li olarak kalacaktır” dedi.
Yaptıkları hizmetlerle Mersin merkez, Tarsus ve tüm ilçelerde ayrımcılığı ortadan kaldırdıklarının altını çizen Seçer şunları kaydetti: “Mersin’de büyükşehirin arabalarının girmediği yerlere biz araba sokuyoruz. Biz ayrımcılığı toprağın yedi kat dibine gömdük bu memlekette. İdeolojik yaklaşımları ortadan kaldırdık. Herkes bizim arkadaşımız, kardeşimiz” diye konuştu.
Belediyeleri çok değerli bulduğunu ifade eden Seçer,  “Çalışırsanız, kadroları bir arada tutar ve iyi kadrolarla yürürseniz, sokakta olup, halka dokunursanız, size ayrılan kaynakları halkın emaneti gibi kullanırsanız ve kuruşuna tenezzül etmezseniz, yolsuzluklara müsaade etmeyip, israf etmezseniz, bilginizi, becerinizi ortaya koyarsanız yapamayacağınız işler yoktur” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanlığı 13. Olağan Kongresi'ne katıldı. Tarsus Yunus Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye, Başkan Seçer'in yanı sıra Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, PM Üyesi Emre Yılmaz, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, İl Başkanı Koral Ömür, İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş ve çok sayıda partili katıldı.
“Bir çatı altında 6 oku, Mustafa Kemal'i savunuruz”
CHP Tarsus İlçe Başkanlığı’nın kongresinde konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kongre süreçlerinin hareketli geçtiğini ifade ederek, “Bu mücadeleler olacak. Yıllardır bu partide görev yapan arkadaşlarımız var. Bu süreçlerin ve sonrasının hafızalarda kalan önemli bir özelliği var. Bu süreçlerde kıran kırana mücadele olur. Bir süre sonra da hepimiz bir araya geliriz. Yine bir çatı altında 6 oku, Mustafa Kemal'i savunuruz. 
 
Bu haber toplam 1028 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1