:

:

:

Başkan Özcan, ''Zaferimiz Hayırlı Olsun''

BÜYÜKŞEHİR HERZAMAN HERKESİN YANINDA
Tarih: 27 Mart 2014 Perşembe 10:47
Başkan Özcan, ''Zaferimiz Hayırlı Olsun''
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Gülnar Adliye Binası önünde düzenlenen mitingde halka hitap etti. Başkan Macit Özcan, “Yapılan bütün anketler hem Büyükşehir’de, hem de Gülnar’da seçimi kazandığımızı gösteriyor. Zaferimiz şimdiden hayırlı, uğurlu olsun” dedi.



 CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, CHP Gülnar Belediye Başkan Adayı Fatma Halide Ak ve yüzlerce vatandaşın katıldığı mitingde konuşan Başkan Macit Özcan, “Biz sadece asfalt döken belediye değil, insana yatırım yapan bir belediyeyiz. Doğumdan ölüme kadar her türlü hizmeti, insana insanca değer vererek yapıyoruz. Kadınlarımıza, yaşlılarımıza, engellilerimize, gençlerimize, çocuklarımıza ve ilçenin geleceğine yönelik çok güzel projeler hazırladık. ‘Dost Eli Projesi’ kapsamında yapmış olduğumuz ücretsiz gezici sağlık hizmetimiz, bütün ilçelerimize ulaşacak. Hiç kimse ilaç parası dahi ödemeyecek. Ev eşyası ve giysi bankası ile ekmek fabrikası projelerimiz sayesinde, dar gelirli vatandaşlarımıza büyük anlamda destek olacağız.



Ayrıca kongre merkezi ve kadın sığınma evleri yapacağız. 30 Mart’tan sonra Gülnar’a her ay; Atatürkçü, çağdaş, bizleri geriye değil, ileriye taşıyacak olan sanatçıları davet ederek konserler düzenleyeceğiz” diye konuştu.



 “GENÇLERİMİZİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPACAĞIZ”



Belediyenin taşeron firmalarında Gülnar’da çalışacak olan işçilerin Gülnar halkından seçileceğinin müjdesini de veren Başkan Macit Özcan, “Böylece işsizlik sorununa çözüm üretmiş oluyoruz. Öğrenci yurtları yapacağız ve öğrencilerimize burs vereceğiz. Ücretsiz meslek edindirme ve yabancı dil kursları ile müzik, kültürel ve sportif kurslar da vererek, gençlerimize gelecek sağlıyoruz. Okula giden çocuklarımıza yapmış olduğumuz kırtasiye yardımı yeni dönemde de devam edecektir” şeklinde konuştu.



“BÜYÜKŞEHİR HERZAMAN HERKESİN YANINDA”



CHP iktidarı ile ilk önce taşeronlaşmanın kaldırılacağı bilgisini veren Başkan Macit Özcan, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözünü yerine getireceğiz ve taşeronlaşmayı kaldırıp, kadrolaşmanın önünü açacağız. Ayrıca Gülnar halkı, yıllarca yoksun kalan hizmete bizimle kavuşacak. Cumhuriyet Halk Partisi, size sahip çıkan tek partidir. Pazar günü yapılacak olan seçimde oyunuzu, Mersin’in ve ilçelerimizin kaderine pozitif yön verecek olan CHP’ye verin” ifadesini kullandı.



Bu haber toplam 911 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
01.04.2014 09:40:29
10:57
27 Mart 2014 Perşembe
hayirdirrrrrrrr ne zaferi :))))))
87.241.246.46
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1