:

:

:

Başkan Özcan, 'Kentin Geleceğine Yön Veriyoruz'

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, 15 yıllık görev süresince başta Kuzey Mersin olmak üzere, kentin değişik bölgelerinde açılan yol çalışmalarıyla bölge ekonomisinin canlandığını, trafik yoğunluğunun azaldığını ve yeni yaşam alanlarının oluştuğunu söyledi.
Tarih: 13 Aralık 2013 Cuma 11:43
Başkan Özcan, 'Kentin Geleceğine Yön Veriyoruz'
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Yolların, bir kentin gelişmişlik düzeyini yansıttığını ifade eden Başkan Macit Özcan, ‘Özellikle, ilimizde yaptığımız çevre yolu çalışmalarında önemli aşama kaydettik. Ulaşım, birçok büyükşehirde hala büyük sorun iken, yapmış olduğumuz 3. ve 2. çevre yolları ile kent merkezinde sıkışan trafik büyük ölçüde rahatladı. Özellikle, Mersin Serbest Bölge çıkışından, Mezitli Vatan Caddesi arasında yapmış olduğumuz 2. Çevre Yolu’nun devamının direk otoban yoluna bağlanıp geçtiğimiz günlerde hizmete girmesiyle birlikte, trafik sorunu daha da çözülmüş oldu. Akdeniz Oyunları için 34. Cadde’de yapmış olduğumuz 35 metre genişliğinde, 3 kilometrelik yolu da otobana bağladık. Bu yol ayrıca Mersin Üniversitesi Kampüsü içerisinde yer alan Olimpiyat Köyü’ne kadar bağlandı. Bu sayede üniversitemiz de ivme kazanmış oldu. Yapmış olduğumuz yollar, uzun yıllar kente katkı sağlayacak.’ dedi.      



Yeni yapılan yolların geçtiği bölgelerin imar değerinin de artmaya başladığını vurgulayan Başkan Macit Özcan, ‘İlimiz her yönü ile önemli gelişmelere sahne oluyor. Yeni yapılan yollar ve asfalt çalışmalarıyla, o bölgenin ticari gelişimine de katkı sağlamış oluyoruz. Kentin işvereni ve esnafı o bölgelerde de dağılım göstermeye başladı. Yaptığımız yollar kentin geleceğine yön veriyor. Biz projelerimizi uzun yıllar kente olumlu katkı sağlayacak şekilde planlamaktayız.’ diye konuştu.



Kentin en küçük sokaklarına dahi el attıklarını kaydeden Başkan Macit Özcan, ‘Belediye ekiplerimiz, merkezde ve yeni yasayla Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı tüm ilçe, belde ve köylerde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. İnanıyorum ki, Mersin’in her bir köşesi ayrı bir öneme sahip olacak.’ dedi.



Bu haber toplam 1010 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3