:

:

:

Başkan Kocamaz ve Can'dan MHP İl Başkanı Kılıç'a, 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz ve Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, MHP Mersin İl Başkanlığına atanan Sebahattin Kılıç'a 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.
Tarih: 2 Aralık 2013 Pazartesi 14:43
Başkan Kocamaz ve Can'dan MHP İl Başkanı Kılıç'a, 'Hayırlı Olsun' Ziyareti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


MHP İl binasına çıkan Başkan Kocamaz, İl Başkanı Sebahattin Kılıç'a ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.       



Ziyaretten dolayı teşekkür eden MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, Mersin'de MHP'nin belediyecilik anlayışını harekete geçireceklerini söyledi.



MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç “Genel Merkezimiz tasarruf yetkisini kullanarak bizi Mersin’e yönetim kurulu olarak atamıştır. Önümüzde yerel seçimler var bu yerel seçimleri kazanabilmek, başarılı ve uyumlu olabilmek için en büyük gayreti göstereceğiz. Bildiğiniz gibi Mersin’de adaylarını açıklayan ilk parti biziz, diğer partilerde henüz bir aday açıklaması söz konusu değil. Erken kalkan erken yol alır. İnşallah Mersin’de MHP’nin belediyecilik anlayışını harekete geçireceğiz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız tecrübeli bir arkadaşımız, 20 yıllık bir belediyecilik geçmişi var. Bunun başarısını, tecrübesini Mersin’e taşıyacağız" dedi.



Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, 30 Mart'ta Mersin'de yeni bir milat başlayacağını kaydetti.



Başkan Kocamaz, "Bugün sayın başkanımıza hayırlı olsun amacıyla partimize geldik. Bundan sonra partimiz, adaylarımız, belediyelerimiz, ilçelerimiz hep birlikte hareket ederek, belli bir program çerçevesinde çalışmalarımızı daha organize bir şekilde sürdüreceğiz. İnşallah hedefimiz Mersin’de bir ilki yaşatmak. 1994’te olduğu gibi Mersin’de de yeni bir miladı ilan etmek istiyoruz. Hedefimiz 13 ilçe ve 1 büyükşehir olmak üzere 14-0’dır. Bu iyi bir çalışmayla, iyi bir organizasyonla başarılamayacak bir sonuçta değildir. Geçmişte MHP’nin Mersin’de 1. parti olduğunu dost, düşman herkes biliyor. Geçici olarak son genel seçimde oylarımızın bir kısmını bazı partiler ödünç almıştı. Şimdi biz bütün oylarımızı fazlasıyla, faiziyle birlikte yeniden MHP’ye talep ediyoruz ve inşallah ortaya koyduğumuz hedefe de Allah’ın izniyle varacağız. 1994’te bizim ismimiz ilk açıklanmıştı, bana da o zaman basın sormuştu hedefiniz nedir? Demiştim ki ismimiz birinci sırada açıklandı birinci sırada çıkacağız. Şimdi MHP Mersin genelinde üç ilçemiz hariç adaylarını diğer partilerden önce açıkladı, büyükşehirle beraber. İnşallah biz az önce söylediğim hedefimize hep birlikte varacağız. Adaylarımız birinci sırada açıklandı inşallah seçimden de birinci sırada çıkacağız" şeklinde konuşu.



Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can ise “Tarsus Belediye Başkan Adayı olarak sayın başkanımıza hayırlı olsun ziyaretine geldik. İnşallah Allah’ın izniyle Tarsus’a 1994 yılında bayrağımız dikilmişti ve başkanımızın elini rahmetli başbuğumuz Alparslan Türkeş havaya kaldırmıştı. Başbuğumuzun kaldırdığı eli indirtmemek gayesiyle mevcutta belediyemiz partimizde olduğu için daha çok çalışarak 5. dönemde Allah’ın izniyle Tarsuslu vatandaşlarımızın desteğiyle Tarsus’u kazanacağımıza ve Mersin’de de Anamur’dan Yenice’ye kadar bu bölgemizi kırmızı beyaza boyayacağımıza yürekten inanıyoruz. İnşallah 2014 seçimlerinde başarılarımız Türkiye geneline yayılır, 2015’te de bu hükümetten kurtulma zamanının geldiğini ve artık Türkiye'de Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’yi başbakan yapmak için el ele, gönül gönüle hep birlikte mücadele edeceğiz.  Ben bunu başaracağımıza inanıyorum. Hep birlikte  el ele ülkücü hareketi yerelde ve genelde başarıya ulaştırmak için mücadelemize devam edeceğiz" ifadesini kullandı.



Bu haber toplam 965 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3