:

:

:

Başkan Kocamaz ve Can, “Tarsus’ta MHP’nin Bayrağı Dalgalanmaya Devam Edecek”

MERSİN ÜZERİNDE OYNANMAK İSTENEN TÜM OYUNLARI BOZDUK
Tarih: 27 Mart 2014 Perşembe 10:59
Başkan Kocamaz ve Can, “Tarsus’ta MHP’nin Bayrağı Dalgalanmaya Devam Edecek”
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile MHP  Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, Öğretmenler ve Altaylılar Mahallesi'nde yaptıkları açık hava toplantısına 10 binlerce kişi akın etti.



Her iki mahallenin girişinde davul zurna, havai fişek gösterisi, meşalelerle ve konfeti yağmuru altında karşılanan Başkan Kocamaz ve Can'a insanlar tokalaşmak için adeta yarışırken, toplantının yapılacak alana gelmelerinde yer yer izdiham yaşandı. Açılış konuşmalarını yapan MHP Tarsus ilçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Tarsus'ta kaldıkları yerden devam edeceklerini, Mersin'de ise Mersinlilerin MHP'nin hizmetleri ile tanışacaklarını söyledi.Daha sonra söz alan Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, huzurun devam için Tarsusluların MHP'ye beşince kez görev vereceğini söyledi.



20 yıldır Tarsus'ta başarıyla hizmet sürdüren Başkan Kocamaz'ın bıraktığı yerden hizmetlere devam edeceklerini kaydeden Can, “Şu an Tarsus Belediye Başkanı olan ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Burhanettin Kocamaz'ın bıraktığı yerden hizmetlere devam etmek, MHP'nin bayrağını 5. dönemde de gönderden indirmeyeceğiz.



Biz belediyeciliğin ne olduğunu çok iyi bilenleriz. Tarsus'un her mahallesinde, her caddesinde, her sokağında ayak izlerimiz ve hizmetlerimiz bulunmaktadır. Biz Tarsus'u tanırız ne mutlu ki, Tarsus'ta bizi tanır. Tarsus ta giremeyeceğimiz, saygı görmeyeceğimiz mahalle ve sokak hatta ev yoktur.



Dil, din, ırk ayrımı yapmadan, partili partisiz demeden her bölgeye hizmet etmeye çalıştık. İmkanlarımız ölçüsünde tüm talepleri karşılamaya özen gösterdik. Bundan sonrada aynı şekilde davranacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” ifadesini kullandı.



MERSİN ÜZERİNDE OYNANMAK İSTENEN TÜM OYUNLARI BOZDUK



Mersin'e aday olmasıyla birlikte Mersin üzerinde oynanan bütün oyunları bozduklarını söyleyen MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin' huzur getireceklerini söyledi.



Başkan Kocamaz, “Mersin'in bütün ilçelerine defalarca gittim. 20 yıldır bu güzel kente sizlerle birlikte hizmet veriyoruz. Çok şükür bu kenti sizlerle beraber Türkiye'de örnek yaptık.  Bu gün 20 yıllık bilgi ve birikimimizi Mersin geneline yaymak istiyoruz. Gerçekten bu yeni çıkan yasayla birlikte özellikle ilçe belediyelerin kaynakları çok azaldı. Yetki sınırları azaldı. Dolayısıyla büyükşehire talip olmak bütün ilçelere hizmet vermek bizim için adeta farz oldu. Onun için büyükşehire talip olduk. Burhanettin Kocamaz ortaya çıktı, Mersin üzerinde oynanmak istenen bütün oyunları bozdu. Bugün Mersin üzerinde PKK'nın, Barzani'nin İsrail'in,  AB'nin, Amerikan'ın hesabı var. Allah'a çok şükür Tarsus'u nasıl bir barış, bir huzur, kardeşlik kenti yaptıksa Tarsus'ta  oyunları nasıl bozduksa, Allah'ın izniyle 31 Mart'tan  itibaren sizlerin desteğiyle Mersin üzerindeki kurgular yerle bir olacak, bütün oyunlar bozulacak” dedi.



MERSİN'DE FİTNE EKİPLERİ İŞ BAŞINDA



Mersin'de bazı kişiler tarafından fitne ekip oluşturulduğunu, fitne ekibinin Mersin sokaklarında insanların kafasını karıştırdıklarını altını çizen Başkan Kocamaz, “Mersin son 15 yılını kaybetmiştir, Mersin'i yöneten bir zavallı 15 yıldır yandaşlarına peşkeş çekiyor. Mersin'i 15 yıldır laylaylom anlayışıyla yöneten zihniyetin artık miadı doldu, kullanma tarihi bitti, artık 30 Mart'ta sandığa gömülecek. Bugün geldiğimiz noktada Burhanettin Kocamaz çıktı, Mersin'deki bütün oyunlar bozulmuş oldu. Vatandaşlarımız 16 ay önce bu işin kararını vermiştir. Vatandaşlarımız kararını vermiş, 30 Mart'ı adeta iple çekiyor. 30 Mart'ta bir şey değişecek Allah'ın izniyle tüm Mersin değişecek. Çünkü memleketimiz her geçen gün kaosa sürükleniyor. Mersin'de bundan nasibini alıyor. Tarsus'ta nasıl 20 yıldır verdiğimiz mücadele ile hiç kimseyi ötekileştirmeden,  hiçbir vatandaşımızın doğum yerine bakmadan, dünya görüşüne,  yaşam biçimine bakmadan, insanlarımızın Tarsus ortak paydasında birleştirdiysek şimdide hedefimiz tüm Mersin'i Mersin ortak paydasında birleştirmektir. 



Bugün Mersin'de artık suyu ısınanlar, miladı 30 Mart'ta dolacak olanlar 30 Mart'ta günlerini dolduğunu bu halk çok iyi biliyor. Çok iyi biliyorlar ki; halkın arasına her türlü iftira, dedikodu, fitne fesat yalandan dolan her türlü düzenbazlığı yaparak insanların kafasını karıştırılmaya çalışılıyor. Burhanettin Kocamaz bugüne kadar her hangi bir yanlış yapmış olsaydı, bu Tarsus halkı Burhanettin Kocamaz'ı 4 dönem artan bir şekilde destek vererek tekrar tekrar seçer miydi? Bugün Mersin sokaklarına 200 -250 kişilik bir fitne ekibi dağıtmışlar, Mersi merkez, ilçeler ve köylere kadar giderek, bizimle ilgili iftira kapmayası başlatmışlar. İnsanların kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Ama ben hiçbir zaman halkıma güveniminde zerre kadar bir şüphe duymadım. Halkımız, Allah'ın izniyle doğruları biliyor. Bende burada açık yüreklilikle bir kez daha ifade ediyorum, çiğ yemedik ki karnımız ağrısın, alnımız açık başımız dik Allah'ın izniyle. Hiç kimseye veremeyeceğimiz bir hesap yoktur. Bunlar sayın Macit Özcan'ın son çırpınışlarıdır.  Tabi bugüne kadar sayın Macit Özcan'ı sokaklarda çalışıyor gördünüz mü? İlk defa karşısında ciddi bir rakip gördü. 3 - 5 kişilik kadın ve erkekleri insanların arasına gönderiyorlar. Bunlar eğitimden geçirilmiş ve her türlü dedikodu, yalan, riya, iftira yayarak, maalesef siyaset ayağa düşürüldü. 30 Mart sayın Macit Özcan'ın görev süresinin bittiği gün olacaktır. Tüm bunlar yaşanırken bizim ortak paydamız Mersin'dir. Bugüne kadar halkımız hangi siyasi partiye oy verdiyse verdi, ama bundan sonra birlikte olacağız. Bir uyanıkta burada çıkmış, belediye çalışanlarına mesaj gönderiyor. Diyor ki, 'biz gelirsek hiç kimsenin kılınan dokunmayacağız.' Bu zavallıyı zaten burada belediye başkanlığı yaptırmazlar, başkaları belediye başkanı olur, bu da bu işin kuklası olur. Dolayısıyla 30 Mart milletimizin vatandaşımızın en doğru kararı vereceğine yürekten inanıyorum, sizlerde biliyorsunuz ki, 20 yıldır bu kente çok emek verdik. 20 yıldır verilen o hizmetlerin tekrar geriye dönmemesi için, Tarsus'a sahip çıkmamız için sayın Şevket Can kardeşimizi 30 Mart'ta MHP'nin beşinci dönemi için yeniden göreve getirmelisiniz.  Yaptırdığımız anketlerde açık ara öndeyiz. Allah'ın izniyle 31 Mart Pazartesi günü o makamlardayız. Hedefi ilk günde itibaren 13 1 koymuştuk, Allah'ın izniyle bu dönem gerçekleşiyor” dedi.



 



Burhanettin Kocamaz ve yönetiminin, ölüye de, dirilerine de saygısı yok. Adam ilan veriyor, çift katlı mezarlık diye. Sanırsınız ki, ahret manzaralı apartman yapıyorlar. Siz 20 yılda mezarlık sorununu çözememişsiniz. Yaşayana saygınız yok, bari ölülere saygınız olsun. Biz şimdi Eshab-ı Kehf’de 230 dönümlük alana yeni bir şehir mezarlığı yapacağız.”



Konuşmaların ardından, Zafer Çağlayan ve eşi Songül Çağlayan, Tarsus Belediye Başkan adayı Hakkı Meniz, ilçe Başkanı Hasan Podak ve toplantıya katkı sağlayan Ali Aküzüm ve Hasan Aküzüm ile birlikte, vatandaşlara karanfil verdi.



Bu haber toplam 1016 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2