:

:

:

Başkan Kocamaz, 'Projelerimiz Tüm İlçeleri Kapsayacak'

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, hazırladıkları projelerin tüm ilçeleri kapsadığını söyledi.
Tarih: 5 Şubat 2014 Çarşamba 09:39
Başkan Kocamaz, 'Projelerimiz Tüm İlçeleri Kapsayacak'
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Bozyazı Belediye Başkanı ve MHP Bozyazı Belediye Başkan Adayı Mehmet Ballı'nın hizmetleri ve projelerini tanıtma toplantısına katılan Başkan Kocamaz'a Bozyazılılar yoğun ilgi gösterdi.



Yaklaşık 16 aydır yollarda olduklarını ifade eden Başkan Kocamaz, "Projelerimiz tüm ilçe ve köyleriyle bütün Mersin'i kapsayacak ve tüm Çukurova bölgesine, Akdeniz bölgesine yansıyacaktır" dedi.



Başkan Kocamaz, "Mersin’i adım adım dolaşıyoruz, insanlarımızla buluşuyoruz, onların fikirlerini alıyoruz, gelecekle ilgili beklentilerini not ediyoruz. Bizde geleceğe yönelik projelerimizi 11 Kasım günü kamuoyunun bilgisine sunduk.



20 yıllık bilgi ve birikimlerimiz inşallah 30 Mart’tan sonra Mersin’in genelinde yaygınlaştırmak istiyoruz" şeklinde konuştu."Mersin'i çok iyi biliyoruz" diyen Başkan Kocamaz, "Mersin'in imkanlarını, sorunlarını ve çarelerini çok iyi biliyoruz. Mersin'i Mersin'de yaşayan ve Mersin'e hizmet eden herkesle birlikte yeni bir döneme hazırlamak için yola çıktık. Yani Mersin'i Mersin halkıyla birlikte yöneteceğiz, bu stratejimizden taviz vermeyeceğiz. Mersin, Mersin'e yetebilecek güce sahiptir" ifadesini kullandı.Başkan Kocamaz, "30 Mart'tan itibaren Mersin'de 24 saat huzurlu bir sosyal yaşam dönemi başlayacaktır. Ben 30 Mart'tan itibaren Mersin'i sevenlerin başkanı olacağıma inanıyorum. Mersin'de yaşayan herkesin özel yaşamında özgürlük ve güven dönemi başlayacaktır.  30 Mart'tan itibaren Mersin'de insana saygı, kent yaşamına sevgiyle hizmet anlayışı işbaşına gelecektir" dedi.Bozyazılılar Başkan Kocamaz'ı ayakta alkışladılar.



Bu haber toplam 1003 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 4