:

:

:

Başkan Kocamaz, Erdemli ve Mut'u Ziyaret Etti

'Mersin Kararını Vermiş, 30 Mart'ı Bugünden Kutluyor'
Tarih: 3 Şubat 2014 Pazartesi 10:26
Başkan Kocamaz, Erdemli ve Mut'u Ziyaret Etti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Erdemli ve Mut’ta toplantılar düzenledi.



Başkan Kocamaz, ilk olarak Erdemli Belediye Başkanı ve MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu’nun irtibat bürosunun açılışına katıldı.



Ana caddelerin almadığı kalabalık “Başkan Kocamaz Seni Kimse Yıkamaz” ve “Erdemli’de Tollu, Mersin’de Kocamaz Başkan” sloganlarıyla karşıladı.



Davul zurna eşliğinde toplantı alanına zorlukla giren Başkan Kocamaz’a vatandaşlar tokalaşmak için yarıştı.



Daha sonra MHP Mut Belediye Başkan Adayı Nebi Yılmaz’ın ‘Proje Tanıtım’ toplantısına katılan Başkan Kocamaz, burada da binlerce karşıladı.



Vatandaşların Başkan Kocamaz’a olan sevgisi nedeniyle toplantının yapıldığı Ziraat Odası toplantı salonuna dar geldi. Sokağa konulan sinevizyonla dışarda kalan vatandaşlar Başkan Kocamaz ve Yılmaz’ın projelerini soğuğa aldırış etmeden izlediler.



Mersin’in her tarafının kararını verdiğini dile getiren Başkan Kocamaz, 30 Mart şimdiden kutlanmaya başlandığını söyledi.



Başkan Kocamaz, “Bugün burada bir kere daha gördük ki,  Erdemli ve Mut kararını vermiş, 30 Mart’ı bugünden kutluyor. Allah’ın izniyle Mersin’in bütün ilçelerinde iddialıyız. Allah’ın izniyle Mersin’in bütün ilçelerinde 30 Mart’tan itibaren üç hilaller dalgalanacak. Mersin 90 yıldır bugünü bekledi. Aziz Atatürk’ün ‘Mersinliler Mersin’e sahip çıkınız’ sözünün içini 90 yıl sonra Allah’ın izniyle 30 Mart’ta dolduruyoruz.



Mersin, Tarsus’tan Anamur’a, Çamlıyayla’dan Mut’a kadar topyekun ayağa kalkmış, Mersinli kararını vermiş ve 30 Mart’ta üç hilali daha da yükseklere çıkaracak. Erdemli yıllardır üç hilalle bütünleşmiş durumda, Mersin yıllardır üç hilalle birlikte hareket ediyor. On üç ilçemizin sekizinde üç hilaller dalgalanıyor ve bugün geldiğimiz nokta da Mersinli geciken bir kararı tescil etmeyi bekliyor ve Mersin’i üç hilale teslim etmeyi bekliyor” dedi.



Mersin çok ihmal edildiğini altını çizen Başkan Kocamaz, “Bütün kadrolarımızla, bütün ilçelerimizde göreve hazırız. Mersin bugüne kadar çok ihmal edildi. Mersin gerek gelen iktidarlardan, gerekse yerel iktidarlardan hak ettiği hizmetleri alamadı. Mersin yanlış yöneticilerin elinde adeta huzursuzluk kenti haline dönüştürüldü ama biz diyoruz ki; Biz bir olursak, iri olursak, diri olursak Mersin yeniden bir cazibe merkezi, yeniden bir huzur kenti olacak. On altı aydır Mersin kazan biz kepçe olduk, adım adım dolaşıyoruz. İnsanlarımızla bir araya geliyoruz. Onların düşüncelerini paylaşıyoruz. Projelerimizi tespit ediyoruz. Eksikliklere göre oluşturduğumuz projeleri Mersin genelinde yaygınlaştırmak için 30 Mart’ı bekliyoruz. Biz diyoruz ki; Mersin’i sevenler bizimle olsun, Mersin’i sevmeyenlerle bizim hiçbir işimiz olamaz” ifadesini kullandı.



BAŞKAN KOCAMAZ, MERSİN ZİRAAT ODASINI ZİYARET ETTİ



Başkan Kocamaz, Mersin Ziraat Odası’nı ziyaret etti.



İlk olarak Mersin Ziraat Odası Başkanı Cengiz Gökçel ve yönetim kurulunu ziyaret eden Başkan Kocamaz, daha sonra odanın meclis toplantısına katıldı.



Meclis üyelerine tarımla ilgili projelerini anlatan Başkan Kocamaz, “Tarım yönünden maalesef beklenen noktada olmayan ve hiçbir zaman ürettiği ürünün karşılığını alamayan çiftçilerimize, vatandaşlarımıza da gerek üretim konusunda, gerekse pazarlama konusunda, gerekse üretilen ürünlerin bir şekilde sanayi tesisleriyle değerlendirilmesi konusunda projelerimiz var. Mersin’de organik tarımı geliştirme yönünde çabalarımız olacak. Ayrıca organize tarım bölgesi, organize hayvancılık bölgesi, organize çiçekçilik bölgesi gibi düşündüğümüz projeler var. İnşallah bu projeler hayata geçirildiğinde Mersin’de ürettiği ürünün bir türlü karşılığını alamayan vatandaşlarımızın en azından emeklerinin karşılığını alma yönünde gösterilecek çabalarla onların bugünkü sıkıntılarının ortadan kaldırılmasına yönelik gayretlerimiz de olacak. Belli bölgelerde şok merkezleri kurulacak, belli bölgelerde vatandaşımızın ürünlerinin değerlendirilmesine yönelik gerek meyve suyu tesisleri gerek konsantre tesisleri kurulacak ve vatandaşlarımızın ürünleri bu şekilde de değerlendirilmiş olacak” şeklinde konuştu.



Başkan Kocamaz’ın projeleri oda üyeleri tarafından beğenildi.



Bu haber toplam 1098 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1