:

:

:

Başkan Kocamaz, ''En Büyük Gücümüz Mersin Halkı''

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a vatandaşların tebrik ziyareti devam ediyor
Tarih: 9 Nisan 2014 Çarşamba 10:22
Başkan Kocamaz, ''En Büyük Gücümüz Mersin Halkı''
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Hafta başından itibaren vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Kocamaz, kendisini  başarı dileklerinde bulunmak üzere ziyaret eden vatandaşları kabul etmeye devam ediyor.



Yoğun bir çalışma temposuna girmeden önce vatandaşların ziyaretinin kendisi için bir moral ve motive kaynağı olduğunu kaydeden Başkan Kocamaz, “Onların gözlerinde gördüğüm sevgi ve ilgi dolu bakışlar, bana ayrı bir güç veriyor ve gurur duyuyorum. Ziyarete gelen vatandaşlarımız, kentte eksik gördükleri noktaları da bizimle paylaşıyorlar. Bu sıkıntıların hepsini not ediyoruz ve böylece kenti birlikte yönetme anlayışımızın ilk adımlarını atmış oluyoruz.” dedi.



Vatandaşlardan, hizmet ve projelerin hayata geçmesi konusunda hiçbir endişelerinin olmamasını isteyen Başkan Kocamaz, “Allah’ın izniyle projelerimizi hayata geçirecek zamana, bütçeye, güce ve bilgi birikimine sahibiz. İnşallah kitabımızda yer alan projelerin tamamını, önümüzdeki 5 yıllık süreçte tamamlayacak ve her anlamda yaşamaktan zevk alacağınız bir Mersin’i sizlere sunacağız. Elbette bu hizmetleri ve projeleri hayata geçirirken en büyük desteği Mersin Halkı’ndan alacağız.” dedi.



Bu haber toplam 1272 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1