:

:

:

Başkan Kocamaz, Çalışmalarını Sürdürüyor

Kocamaz, 'Mersin'in Adı Büyükşehir'di Ama Küçük Bir Mantaliteyle Yönetildi'
Tarih: 6 Şubat 2014 Perşembe 09:46
Başkan Kocamaz, Çalışmalarını Sürdürüyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'in adı büyükşehir ama şimdiye kadar küçük bir mantaliteyle yönetildiğini söyledi.



Çalışmalarına ara vermeden devam eden Başkan Kocamaz, Mersin-Tarsus Organize Sanayi'ndeki işletmecilerle biraraya geldi.



TEMA üyeleri ile de buluşan Başkan Kocamaz, daha sonra Çamlıbel İrtibat Bürosu'nda Ülkücü İşçiler Derneği Mersin Şubesi üyelerini kabul etti.



Sanayicilere projelerini anlatan Başkan Kocamaz, işletme sahiplerinin sorunlarını dinledi.



TEMA Vakfı üyeleri ile biraraya gelen Başkan Kocamaz, burada da çevre yönelik projelerini tanıttı.



Sanayiciler ve TEMA Vakfı üyeleri tarafından projeler ilgi görürken, Mersin'deki çevre ve gürültü kirliliğinin biran önce bitirilmesini istediler.



Başkan Kocamaz, daha sonra Ülkücü İşçiler Derneği Mersin Şubesi yeni yönetimi kabul ederek, sohbet etti.



Mersin'i hak ettiği konuma gelmesi için tüm Mersinliler birlikte çalışacaklarını ifade eden Başkan Kocamaz, "Bulunduğumuz, yaşadığımız kenti daha ileriye götürmek için bir hizmet yoluna çıkmışız. Elbet işimiz kolay değil ama bizler zaten zor işlerin adamıyız. Zoru başarmaya talibiz. Ben öyle inanıyorum ki, bizler bir araya geldiğimizde, birlik ve beraberliğimizi bozmadığımız sürece, hedefe emin adımlarla yürüdüğümüz sürece, Allah’ın izniyle 30 Mart Mersin’de hem milat hem de yeni bir kurtuluş bayramı olacak. Bu konuda 16 aydır Mersin’in her tarafını adım adım geziyoruz, ulaşabildiğimiz her yere ulaşmaya çalışıyoruz. Bugün geldiğimiz noktada Allah’a binlerce şükürler olsun ki, ilk gün ne dediysek bugünde aynı şeyleri söylüyoruz. Erken çıkan yol alır derler. Bizim zaten başka bir çaremiz yoktu, ki biz yerel iktidar değildik,  biz genel iktidarın adayı değildik. Bizim tek çıkış yolumuz erkenden çıkıp vatandaşlarla bütünleşmek, mümkün olduğunca siyasi rakiplerimiz ortaya çıkmadan mesafe kat etmekti" dedi.



8 puan önde olduklarını altını çizen Başkan Kocamaz, "Bugün geldiğimiz noktada Allah’a binlerce şükürler olsun, araştırmalara göre 8 puan ilerideyiz ve artık bu geldiğimiz noktada 8 puanda bizi kesmez diyoruz. Ortaya koyduğumuz projeleri hayata geçirmemiz için mecliste çok güçlü olmamız lazım. Mutlaka meclisin yarıdan fazlası MHP’li meclis üyelerinden oluşmalı ki sonuç alalım. Önümüze engeller konulmasın biz vatandaşa verdiğimiz sözü Allah’ın izniyle yerine getirmiş olalım.



Mersin’deki13 ilçenin tamamına talibiz dedik. Önümüzde 53 günlük bir süre var. Bu 53 günlük süre içerisinde durmadan, bıkmadan, usanmadan, gece-gündüz demeden sonuca ulaşabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Çünkü Cenab-ı Allah 'ben çalışana veririm' diyor. Bizde çok çalışacağız ki Cenab-ı Allah’ın takdirine mazhar olacağız" şeklinde konuştu.



Başkan Kocamaz, "Ben Mersin’de gittiğimiz her yerde gördüğümüz heyecanı, vatandaşlarımızdan aldığımız elektriği artık Mersinlinin verilmiş bir kararı olarak değerlendiriyorum. Sadece 53 gün sonra bunun sandıkta tescili gerekiyor. Ama dediğim gibi heyecanı kaybetmeden azimle çalışmaya devam edeceğiz ve inşallah Mersin’i sizlerle birlikte ayağa kaldıracağız. MHP’liler isterse, karar verirse, kararlı durursa Allah’ın izniyle mutlaka başarır ve iktidar olur. Bizler hep birlikte Allah’ın izniyle Mersinliler olarak MHP’nin Türkiye iktidarına da Mersin’den kapı aralayacağız. Mersin kazanıldığı takdirde ki, buna imanımız sonsuz, bu ivme, bu hareket Mersin’den dalga dalga tüm Türkiye’ye yayılacak ve inşallah Türk Milleti’nin makus talihi de MHP’nin bu başarısıyla tescillenmiş, yıkılmış olacak. MHP, Türkiye’nin makus talihini yenmiş olacak" ifadesini kullandı.



30 Mart'a kadar zaman çok iyi değerlendireceklerini söyleyen Başkan Kocamaz, "Bu 53 günlük süre içerisinde şayet kendi ayağımıza çelme takmazsak, kendimiz bir yanlış yapmazsak, sabırlı olursak, provokasyonlara meydan vermezsek Allah’ın izniyle geldiğimiz bu noktadan hiç kimse bizi geri çeviremez. Ama bu 53 gün sabırla nakış nakış işlenmeli ve hedefe varma noktasında da herkes üzerine düşeni yapmalı. Dediğim gibi hasbelkader bu direksiyonda biz oturuyoruz ama bu işi başarırsak hep birlikte başaracağız. Biz kazanmaya mecbur değil, Mersin adına mahkumuz. İnşallah Mersin’de barış, huzur ve kardeşlik dönemi yeniden başlayacak, Mersin hak ettiği yönetime ilk defa ulaşmış olacak ve Mersin geleceğe 30 Mart’tan itibaren güvenle bakacak. Mersin’in Büyükşehir olması da inşallah bizlerle birlikte gerçekleşecek. Bugüne kadar Mersin’in adı Büyükşehir’di ama ne kadar küçük bir mantaliteyle yönetildiği geçen haftaki o yağmurlarda ortaya çıktı. Biz diyoruz ki, Mersinli kendi meselesine sahip çıktığı sürece inşallah bu problemi de kendi elleriyle çözmesini bilecektir. Bu projede, Mersin’in geleceğiyle ilgili verilecek bu kararda rol aldığınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.



Bu haber toplam 1016 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2