:

:

:

Başkan Bozdoğan, “Bizim Türkümüz Yarım Kalmayacak, Kimsenin Şüphesi Olmasım!

Başkan Bozdoğan, “Bizim Türkümüz Yarım Kalmayacak, Kimsenin Şüphesi Olmasım!
Tarih: 5 Aralık 2023 Salı 15:31
Başkan Bozdoğan, “Bizim Türkümüz Yarım Kalmayacak, Kimsenin Şüphesi Olmasım!
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Tarsus Belediye Bşkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Nefsin için değil, neslin için nefes almak zorundasın bu kentte. Çünkü geleceğin en büyük projesi gençlerdir, çocuklardır, kadınlardır. Evet dikili ağacım yok ama bu kentin her çocuğu, her genci dikili ağacımdır benim. Bizim bu türkümüz yarım kalmayacak, kimsenin şüphesi olmasın. Hizmet konusunda kimse bizden önde değildir. Bu kenti çıkarı söz konusuysa ben çok aceleciyim.” dedi.
“ÇABALARIMIZ SONUCU BU KENT İKİYE BÖLÜNMEYECEK”
Tren yolunun yer altına alınması ile ilgili konuşmalarına başlayan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Kesinlikle yer altından geçecek bu proje. Ankara’da defalarca kez toplantılar yaptık. Bazı projeleri de belediye olarak biz yaptık. Bununla ilgili ciddi bir emek harcandı. Neticede ise bu başarıldı.  Ama asıl başarı şunda olması gerekiyor. 
Üzerinde 122 dönümlük arazinin belediye hizmet alanına olarak kalması için şu an çalışmaları yapıyoruz. Evet, tren yolu alttan geçsin ama üzerinde kirli bir kenti ortaya koymaması adına buranın belediye hizmet alanı olarak yürüme yolu, bisiklet yolu ve yeşil alan olarak kalması gerekiyor. Bütün herkesin üzerinde durması gereken durum bu. Bizim başlattığımız Büyük Tarsus Hareketi vardı. Bu da içerisinde yer alıyor. İnanın bizim her yaptığımız iş projeye göredir.  Bu kent ikiye bölünmeyecek.” dedi.
“ASIL HAKKINI ALMASI GEREKEN YER TARSUS”
Başkan Bozdoğan “Tarsus ne zaman hakkını alacak. Asıl hakkını alması gereken yer Tarsus. 10 bin yıllık bir kent burası. Düşünün 5 defa başkent olan bir şehir. Mezopotamya’nın Anadolu’ya açıldığı bir yer. 
Öyle kadim topraklarda yaşıyoruz ki elbette ki insanların haklarını alması gerekiyor. Ben her konuşmamda bir kentin rantını halk yaratır ve halka eşit dağıtılır. Bu kentin artı katma değerlere ihtiyacı var.” ifadelerini kullandı. 
 
Bu haber toplam 189 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2