:

:

:

Başkan Ali İlk, 'Halkın Sorunlarını Unutan AKP-MHP Kendi Menfaatlerinin Peşine Düşmüştür'

Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk, AKP genel uktidarı gerekse MHP yerel iktidarı artık sona yaklaştığını belirtti.
Tarih: 30 Aralık 2013 Pazartesi 10:28
Başkan Ali İlk, 'Halkın Sorunlarını Unutan AKP-MHP Kendi Menfaatlerinin Peşine Düşmüştür'
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Tarsus’un Düşman İşgali’nden Kurtuluşu’nun 92. yıl törenlerinde yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın siyasi söylemleri sonrasında çıkan gerginliğe ilişkin olarak yazılı açıklama yaptı:



Başkan Ali İlk'in açıklaması şöyle:



"27 Aralık tarihi Tarsus'umuzun en önemli günüdür.Tarsus'un düşman işgalinden kurtulduğu gün olan 27 Aralık günü her sene coşkulu bir şekilde kutlanılmış ve kutlanılmaya da devam edecektir.



Ancak dün 92.yılını kutladığımız kutlama programına Belediye Başkanı Kocamaz ile AKP'liler arasında yaşanan sözlü ve fiili tartışmalar gölge düşürmüş ve kutlama programı Kaymakamımız tarafından iptal edilmiştir.                                  



Tartışmalar temelinde yatan sebep ise, Belediye Başkanının yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamalardır. Tarsus'un kurtuluşu'nun kutlandığı bu günde Belediye Başkanı'nın ulusal siyaset yaparak açıklamalar yapması kastı aşan bir beyan olmuş ve ortamı germiştir. Yine diğer yandan çok zor günler geçiren ve adeta yok olmaya başlayan AKP hükümetinin Tarsus Temsilcileri, Belediye Başkanının konuşmaları sırasında''Sen önce kendi oğlunun mal varlığını açıkla, nasıl bu kadar zengin oldun bunu açıkla'' deyince ortam iyice gerilmiş ve ŞEHRİMİZİN KURTULUŞU BU 2 SİYASİ PARTİNİN SÖZLÜ TARTIŞMALARI SEBEBİYLE COŞKU İÇERİSİNDE KUTLANAMAMIŞ VE PROGRAM İPTAL EDİLMİŞTİR.



Arkadaşlar,dün de görüldüğü üzere gerek AKP Genel İktidarı gerekse MHP Yerel İktidarı artık sona yaklaşmıştır.Tartışmalrın tek konusu maddi menfaat ve haksız kazançtır. Halkın sorunlarını unutan AKP-MHP kendi menfaatlerinin peşine düşmüştür.Atalarımızın dediği gibi ''ET KOKARSA TUZ VURULUR,ANCAK TUZ KOKARSA NE ÇARE!!'' sözü hem AKP'nin  hem MHP'nin bugünkü haline bire bir uymaktadır.



            Artık hem AKP genel iktidarına hem de MHP yerel iktidarına dur demenin vakti gelmiştir.Önce 30 Mart seçimlerinde Tarsus Belediyesi'ni kazanacağız,daha sonra da 2015 seçimlerinde AKP'ye güle güle diyeceğiz."



Bu haber toplam 1009 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
31.12.2013 09:51:39
10:38
30 Aralık 2013 Pazartesi
SAYIN ALİ İLK'İN SÖYLEDİĞİ GİBİ, AKP VE MHP'YE YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR... GÜLE GÜLE HALKIN SIRTINDAN ZENGİNLEŞENLER.
88.227.25.203
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1