:

:

:

Başarıya Ödül

Tarsus Final Dergisi Dershanesi Başarılı Öğrencilerini Ödüllendirdi
Tarih: 27 Ağustos 2008 Çarşamba 23:50
Başarıya Ödül
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
1980 yılında Elazığ’ da kurulan final dergisi dershaneleri 29 yıldır Türkiye’nin eğitim ve öğretimine büyük katkı ve destek sağlamıştır ve sağlamaya devam etmektedir.
Bugün 205 şubede 200.000 öğrenciye hizmet veren 9000 öğretmen görev yapmaktadır. Kurulduğu günden beri yüzbinlerce öğrenci final dergisi dershanelerinin katkılarıyla üniversiteli olmuştur.
Bir dershanede kitlesel başarı çok önemlidir. Final dergisi dershaneleri olarak bizler kitlesel başarıya çok önem veriyoruz. Kitlesel başarının yanında ferdi başarılar ve ilk 1000 dereceleri de büyük önem arzediyor.    Her yıl final dergisi dershanelerinin ilk 10 da, ilk 100 de ilk, 1000 de binlerce öğrencisi yer alıyor. “Hiçbir başarı tesadüf değildir” ilkesiyle hareket eden final dergisi dershanelerinin bu başarısının tesadüf olmadığını bütün kamuoyu takdir etmektedir. Bu da bizim ÖSS ve OKS de sınav hazırlık işini rastgele değil doğru şeyler yaparak elde ettiğimizi göstermektedir.
Bugün Türkiye’de kurumlar arası amansız bir rekabet yaşanmaktadır.Bu rekabet çerçevesinde final pek çok haksız eleştiriler ve karalamalara muhatap olmaktadır. Sadece 2008 yılında 100 öğrenciyi ücretsiz okutan, pek çok öğrenciye indirimli kayıt imkanı tanıyan final dershanesi Tarsus’a ekonomik anlamda da destek vermektedir. Bu ortamda “meyveli dal taşlanır” anlayışıyla hareket ediyoruz.
Çünkü final’ in başarısını diğer rakipler çekememektedir. Biz Tarsus final olarak şunu çok iyi biliyoruz ki, işini doğru yapanlar her zaman kazanır. Biz işimizi daha iyi, daha güzel ve doğru şekilde yapmaya devam edeceğiz.
Tarsus final 2008 ÖSS’ de ilk 1000’ de 22 öğrenci toplamda da 56 derece; OKS 2008’ de ise ilk 1000’ de 2 öğrenci; ilk kez yapılan 7.sınıf SBS’ de Tarsus İlçe Birinciliği, 6.Sınıf SBS’ de tam puan alan iki öğrenci ile büyük bir başarıya imza atmış ve bunu yerleştirme sonuçlarına da taşımış V lık yerleştirme oranıyla bu başarısını bir anlamda ikiye katlamıştır.
Buradan bütün öğrencilerimizi, öğretmenlerini, ailelerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.
Yapılan ödül töreninde ÖSS’de ilk 1000 e giren 22, OKS’ 2, 7.Sınıf SBS İlçe 1.sine ve 6.Sınıf SBS de 500 tam puan alan iki öğrenciye birer cumhuriyet altını, plaket ve Atatürk’ ün Nutuk Kitabı hediye edildi.

Bu haber toplam 933 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3