:

:

:

Bahçeli, Tarsus'ta 40 Bin Kişiye Seslendi

Bahçeli, “Tarsus, Mersin ve tüm ilçelerinde bu iş bitmiş”
Tarih: 26 Mart 2014 Çarşamba 10:46
Bahçeli, Tarsus'ta 40 Bin Kişiye Seslendi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Milliyetçi Hareket Partisi  Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Erdemli, Mut, Silifke mitinglerinin ardından Tarsus’ta da miting düzenledi.



Tarsus’ta 40 bin kişiye hitaben konuşan Devlet Bahçeli, Tarsus’un kararını vererek ‘Şevket Can’ dediğini söyledi.



Milliyetçi Hareket Partisi tarihinde Tarsus’un ayrı bir yeri bulunduğuna dikkati çeken Bahçeli, “Tarsus, Mersin ve tüm ilçelerinde bu iş bitmiş” dedi.



"Devlet'in Başına Devlet gelecek" sloganı ve havai fişek gösterisi altında alana giren Devlet Bahçeli, Mersin ve ilçelerinde adaylarının belediye başkanlığı ilan ettiklerini söyledi.



Tarsus’ta yaşanan coşkudan ve sevgi selinden duyduğu mutluluğu dile getiren Bahçeli birlik ve beraberlik mesajları verdi.



Gündemle ilgili de açıklamada bulunan Bahçeli,  “Milliyetçi, ülkücü kardeşlerime sesleniyorum. Hiç kimsenin tahriklerine kapılmayacaksınız. Hiç kimsenin ajan provokatörlerine karışmayacaksınız. Kışkırtmaya kapılmayacaksınız. Soğuk kanlı olacaksınız” dedi.



Bahçeli, MHP’li belediyelerin kapısının eskiden olduğu gibi herkese açık olacağını ifade etti.Türkiye’nin önünde üç tane önemli seçim olduğunu dile getiren Bahçeli, bu seçimlerin Türkiye’nin siyasi iktidarını şekillendireceğini savundu.



30 Mart seçimlerinin “Sosyal ve siyasi yönden, ekonomik yönden önemli krizlerin yaşandığı, kamplaşma, kutuplaşma ve gerilim stratejilerinin çok sık uygulandığı bir dönemde gerçekleştirileceğini” öne süren Bahçeli, şöyle konuştu: “İç ve dış olayların, aynı zamanda iç ve dış tehdit, tehlikelerin sıkça görüldüğü bir süreçte 30 Mart seçimleri yapılmaktadır.



30 Mart seçimlerinin hemen arkasından 28 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı seçimi, 2015 yılı en geç 12 Haziran’ına kadar ise milletvekilliği genel seçimleri olacaktır. Görülüyor ki, önce belediye başkanlarımızı seçiyoruz. Sonra Cumhurbaşkanımızı seçiyoruz. Arkasından da milletvekillerimizi seçiyoruz. Bu üç siyasi olay Türkiye’nin kaderini belirleyecektir. Bu üç siyasi olay önümüzdeki yıllarda Türkiye’nin yeni siyasi iktidarını şekillendirecektir. O bakımdan bu seçimlerde MHP önem vermektedir. Bu seçimler milletimiz açısından her yönüyle geleceğin netleşmesi, mevcut Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarından kurtulmanın tarihi bir günü olacaktır.”



Milliyetçi Hareket Partisi tarihinde Mersin’in ayrı bir yeri bulunduğuna dikkati çeken Bahçeli, Mersin’in varlığının MHP’nin gelişmesi ve güçlenmesinin kaynağı olduğunu söyledi.



Seçimlerin huzur ve güven içerisinde yapılmasını önemsediklerini anlatan Genel Başkan Bahçeli, şöyle devam etti:



“Mersin’de herkes huzur ve güven içerisinde yaşayacak. Geçmişte olduğu gibi belediye herkese açık olacak. Belediye herkese tarafsız olacak. Belediye her yönüyle sosyal kültürel bütünleşmeyi sağlayacak. Birlikte ve bir arada yaşanacak bir şehir olacak. Bu MHP’nin teminatıdır. Bu MHP’nin arzusudur. Bu MHP’nin tek millet, tek bayrak olarak birliğin ve dirliğin sembolüdür. Bu nedenle aziz vatandaşlarım son 6 gün içerisinde her şey olabilir. Her karışıklığı yaratmak isteyebilirler. MHP’nin büyük gelişmesini önlemek isteyenler olabilir. MHP’yi tahrik edenler olabilir. Burayı şereflendiren arkadaşlarıma sesleniyorum. Buradan bütün Mersinlilere, hangi partiden olursa olsun onlara sesleniyorum. Milletimizin böyle bir döneminde seçimler huzur içerisinde güvenlik içerisinde, herhangi bir olaya sebebiyet vermeden kardeşçe yapılmalı, demokratik kültürün gereği olarak kim kime sevdalıysa o partiye doğru yönelerek birlikte bir seçim sonucuna doğru gitmeliyiz. Milliyetçi, ülkücü kardeşlerime sesleniyorum. Hiç kimsenin tahriklerine kapılmayacaksınız. Soğuk kanlı olacaksınız. Sabırlı olacaksınız ve hangi partiye sevdalı olursa olsun hepsinin sevdasını Milliyetçi Harekete getireceksiniz.”



17 Aralık operasyonuyla ilgilide konuşan MHP Lideri Bahçeli, “Evinde Bilal oğlanı arıyor. ‘Oğlum Türkiye de bazı şeyler oluyor, evdeki durum nedir, paraları sıfırla’ diyor. Sıfırla dedikleri Amerikan dolarları bir milyar doları sağa-sola gönderiyorlar. Evinden bir milyar dolar para çıkıyor. Anlaşıldı mı kaymakla bal neymiş? Yetimin, öksüzün, kimsesizin, çiftçinin, emeklinin rızkından çalarak, evinde bir milyon dolar biriktiriyorsun. Sonrada diyorsun ki ben bal kaymakla besleniyorum. Değerli vatandaşlarım hal böyle olunca, sonuç olarak Tarsus’tan sesleniyorum Recep Tayyip Erdoğan sen bittin. Recep Tayip Erdoğan senin siyasi ömrün tamamlandı. Sen geldiğin gibi gideceksin. Nasıl gideceksin, milli iradeyle gideceksin. Milli irade seni nasıl gönderecek, demokrasi içerisinde. Demokrasi müessesesi içerisinde gideceksin. Öyleyse en yakın seçim hangi gün, 30 Mart 2014. Demek ki, Recep Tayyip Erdoğan uyarıldığı, ikaz edildiği, ayaklarının dizinin üzerine çöktüğü gün 30 Mart olacak” dedi.



Bahçeli, tüm ilçelerde adaylarının Mersin'de ise Burhanettin Kocamaz'ın belediye başkanlığının şimdiden tescillendiğini belirterek, "Mersin’imize hayırlı olsun. Tüm adaylarımıza güveniyorum” dedi.



Bu haber toplam 1088 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2