:

:

:

Avşar, Emekliler Derneğini Ziyaret Etti

Tarsus Emekliler Derneğinin yeni binasının ilk ziyaretçisi olan Ramazan Avşar burada Emekliler Cemiyetine hem kendisi üye oldu, hem de yanındaki emekli arkadaşlarını üye yaptırdı.
Tarih: 18 Kasım 2013 Pazartesi 14:13
Avşar, Emekliler Derneğini Ziyaret Etti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Avşar beraberinde bulunan partilileri ile birlikte ziyaret ettiği Emekliler Cemiyet Derneğinde ikinci Başkan Arif Kılınç, Recep Koyuncu, Bilal Zıvdır, Hikmet Aydoğan, Fatma Koçak Coşkun, Mustafa Elvan, İsa Çelik, Murat Talaş ve Ferde Kahraman ile birlikte bir süre sohbet etti.                



Burada yaptığı konuşmasında Tarsus'un sorunlarına da değinen CHP Tarsus Belediye Başkan Aday adayı Ramazan Avşar, “Tarsus'umuz yıllar öncesinde Türkiye'nin ekonomik, sosyal ve kültürel alanda en hareketli yerlerinden birisiydi. Ancak kapanan fabrikalar, yeni yatırımların yapılmaması nedeniyle işsiz sayımız Türkiye ortalamasının çok üzerine çıktı. Mevcut yerel yönetimin de işsizliğin çözümlenmesi konusundaki duyarsızlığı, girişimcilerin yatırım yapmaları konusundaki gayretsizliği ne yazık ki Tarsus'u yıllardır göç alan değil, göç veren bir kent konumuna getirdi. Bu nedenle Tarsus'ta yaşayan hemşerilerimiz büyük sıkıntı içinde. Genel ve yerel iktidarın katkı sağlamadığı Tarsus, ne yazık ki hayalet bir şehir konumundadır.” dedi.



“Tarım şehri olabilecek kapasiteye sahip, ticaretin kalbi olabilecek Tarsus'un bugün ekonomisi can çekişmektedir. Sanayi durma noktasına gelmiş, yatırımcıların yapmak istedikleri yatırımlar değişik sebeplerle engellenmiştir. Tarsus'ta ekonomik yaşamın bu hale gelmesinde sadece ülkedeki krizin değil aynı zamanda Tarsus'taki kötü yönetimin de payı vardır. 



Ben ve ekibim Tarsus'umuzda istihdamı arttırıp Tarsus'un hak ettiği ticari ve tarımsal yapıya kavuşması için çalışacağız. Ekonominin canlanması için yatırımlara teşvikler vereceğiz. İşte biz Tarsus'a hayat verecek projeleri yaşama geçirmek için yola çıktık Bu çıktığımız yolda Tarsus halkının desteğini de arkasına aldıklarını söyleyen Ramazan Avşar, “Tarsus'u Tarsuslumuzla birlikte yöneteğiz. CHP ile Tarsus'a her alanda canlılık gelecek, ekonomi canlanacak, işsizlik azalacaktır” sözünü verdi.



Bu haber toplam 946 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2