:

:

:

Av.Hakkı Meniz, Köyleri Ziyaretini Sürdürüyor

Halka Hizmetin Hakka Hizmet Olduğunu Hiç Unutmadık
Tarih: 7 Şubat 2014 Cuma 10:02
Av.Hakkı Meniz, Köyleri Ziyaretini Sürdürüyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Ak Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Av.Hakkı Meniz, tüm köylerde, davul zurnayla adeta düğün havasında kurbanlar kesilerek dualarla karşılanmaya devam ediliyor.



 Bolatlı, Dadalı, Kayadibi, Kurbanlı, Sağlıklı ve Özbek köylerinde coşkulu kalabalıklar tarafından kurbanlar kesilerek karşılandı.



Köylülerin yoğun ilgisiyle karşılanan Ak Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Hakkı Meniz ,“Hani Köylü Milletin Efendisi idi? Atatürk’ün Efendi dediği Köylüye Ak Parti iktidarı BELDES ve KÖYDES projeleriyle hizmet getirerek Köylünün Efendiliğine halel getirmedi.Şimdi hangi yüzle sizden oy istemeye geliyorlar”dedi.



Büyükşehir belediye yasasına karşı çıkanlar şimdi bizim çıkardığımız yasaya sığınarak köylüye hizmet getireceklerini söylemelerine kimsenin inanmadığının vurgusunu yapan Hakkı Meniz coşkulu kalabalıklarla şöyle seslendi.



 “Genel başkanımız sayın R.Tayyip Erdoğan Tarsus belediye başkan adayı olarak beni atadıktan sonra hamdolsun karşınızdayım. Benim kapımı çalmadan, boynunuzu bükmeden girebileceğiniz tek kapı bizim kapımızdır. Ben buralarda yetiştim, çocukluğum buralarda geçti. 11 yıllık iktidarımız döneminde biz kimseyi ötekileştirmedik, hangi partiye oy verdiniz demedik, renginiz ne demedik, ırkınız ne demedik Cenabı Allahın insanı birbirine emanet ettiğini hiçbir zaman unutmadık.Halka hizmetin Hakka hizmet olduğunu hiç unutmadık. Biz büyük şehir belediye yasasını çıkardığımızda bize;Bu ülkeyi satıyorlar dediler Bu sözleri sarf edenler şimdi büyükşehir belediye yasasını ballandıra ballandıra anlatırken,sizlerin yüzüne bile bakmayanlar,sizin varlığınızdan haberdar bile olmayanlar, şimdi utanmadan sizlerden oy istemekteler.Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez,geçmişten ders almayanlar geleceğini inşa edemezler. Bizler köylerimize ve Köylü vatandaşlarımıza en güzel hizmeti vermek için KÖYDES ve BELDES Projelerini hayata geçirdik. Sizlere hizmeti ayağınıza kadar getirmek için var gücümüzle çalıştık. 20 yıldır belediye başkanı olan vatandaş, köylü garajlarını kapattı, köylü garajlarının önüne toprak döktüler. Köy dolmuşlarını şehre sokmadılar, park yapmakla övünen sayın Burhanettin Kocamaz köylü garajlarına, köylünün oturacağı bank yapmadı, güneşten korunacak bir tane güneşlik koymadı. Köylülerimiz yazın sıcağında oturuyor, kışın soğuktan titreyerek ağacın altında yağmurdan korunmaya çalışıyor. Böylemi köylüyü sevmek?



Hastalarınızı köy minibüsü ile şehrin içerisine girdiremediniz, köyden getirdiğiniz üç kilo erzağınızı evladınızın evine götürmenize müsaade etmediler sizlere bunları yaşattılar. Atatürk “Köylü Milletin Efendisidir”demiş. Atatürk’ün efendi dediği köylüye biz sahip çıkıyoruz biz.”dedi.



Yerel idarecilerin iş bilmezliği yüzünden Tarsus’da insanlar iş, aş kaygısına düştüğünün altını çizen Ak Parti Belediye Başkan adayı Hakkı Meniz,"Bir tane yatırımcı gelmiyor ,gelenden bağış istiyorlar, gidenden bağış istemekteler.Bir araç muayene istasyonumuz bile yok, araçlarımızı muayene ettirmek için Huzurkente gidiyoruz.Bu memleketin sanayisini bitirdiler, İnşaatçılardan şikayet, iş adamlarından da şikayet, oturma izni başka yerlerde 800 Tl, Tarsus’ta 3 bin 500 tl. Dünyanın en pahalı suyunu Tarsuslu içmektedir. Halen gelmiş sizlerden oy istemekteler.” dedi.



Bu haber toplam 1129 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2