:

:

:

Av.Hakkı Meniz Gittiği Her Yerde Kurbanlar Kesilerek Karşılanıyor

AK Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Av.Hakkı Meniz “Tarsus’un Makus Talihi Ak Partinin Ehil Kadroları Tarafından Değiştirilecek''
Tarih: 6 Şubat 2014 Perşembe 09:49
Av.Hakkı Meniz Gittiği Her Yerde Kurbanlar Kesilerek Karşılanıyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Ak Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Av.Hakkı Meniz seçim çalışmaları nedeniyle gittiği her yerde kurbanlar kesilerek karşılanıyor.



Ak Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Av. Hakkı Meniz, Tarsus ve köy gezilerini aralıksız sürdürmekte.



Tarsus Merkezdeki esnaf ziyaretleri sırasında gerekse ziyaret ettiği Taşobası, Çukurbağ, Çamalanı, Kenzin (Ardıçlı), Olukkoyağı, Yanıkkışla, Koçmarlı, Çavuşlu, Çokak, Kuzoluk, Emirler, Kuşcular ve Eminlik köylerindeki vatandaşların Kurbanlar keserek karşılanan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Av.Hakkı Meniz’e tam destek verdiklerini ifade ettiler.    



Köylü vatandaşların "İçimizden bir olan Av. Hakkı Meniz’e desteğimizi esirgememiz mümkün değil. Köylünün ve Kentlinin derdinden ancak bizden biri olan Hakkı Meniz anlar” dediler.



30 Mart günü yapılacak yerel seçimlerden zaferle çıkacaklarının altını çizen Ak Parti Belediye Başkan Adayı Av. Hakkı Meniz gittiği köylerde,mahallelerde ve sivil toplum örgütlerinde gördüğü ilgi ve alakadan son derece memnun olduğunu belirtti.



"Ülkemizde Yerel idareciliğin ustası Ak Partinin ehil kadrolarıdır. Ak Partinin ehil kadrolarının ülkemizde yaptığı devasa hizmetler şimdi Tarsus’ta o olacak. 11 yıllık Ak Parti İktidarının devasa hizmetler yaptığına tüm dünya şahittir. Tarsus’umuzun Makus talihini ancak Ak Partinin yerel hizmetlerdeki ehil kadroları değiştirebilir. Biz hizmet sevdalısıyız.



Bazıları bize der ki, bu adam da sevdalanmış , evet biz insanlara hizmet etmeye sevdalıyız. Biz bu milletin sevdalısıyız. Biz AK Partililer olarak hep beraber Hakka ve Halka sevdalıyız.



Hizmet yolu uzun bir yol. Allah nasip edecek inşallah göreceksiniz.



Bizim demokrasimiz var oldukça milletimizin iradesi var oldukça AK Parti hizmetleri uzun yıllar boyunca devam edecek" dedi



Milletin tek başına iktidarın kıymetini anladığını dile getiren Meniz , sosyal ve siyasal mühendisliklerin artık işe yaramayacağını savundu Meniz, milletin yerel seçimlerde cevabını vereceğini ifade ederek, 30 Mart'taki seçimlerin çok farklı olacağını belirtti.



Tarsus 20 yıldır kavga ve çekişmelerle anıldığını belirten Meniz "Bu kavga ve çekişme artık bu kenti yormuştur. Halkımız kavga ve çekişme değil hizmet bekliyor.



Ak Parti olarak Tarsus ve çevresine son dönemlerde yaptığımız yatırımlar ortada. Birlik ve beraberlik içerisinde toplumun her kesimini kucaklayarak yolumuza devam edeceğiz. Halkımızın bizlere gösterdiği yakın ilgiye de teşekkür ediyorum" dedi.



Bu haber toplam 1129 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2