:

:

:

ASM'ler Açılmaya Devam Ediyor

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Sarı, ''Bu Ay İçerisinde Yeni ASM Hizmete Girecek''
Tarih: 2 Nisan 2014 Çarşamba 10:20
ASM'ler Açılmaya Devam Ediyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Tarsus İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Sarı, bu ay içerisinde yeni aile sağlığı merkezinin daha tam donamlı şekilde hizmete gireceğini söyledi.    



Gazetemize yaptığı açıklamada İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Sarı, Beydeğirmeni Mahallesinde bulunan Aile Sağlığı Merkezinin yeniden yapılandırarak, halkın hizmetine en geç 15 Nisan 2014 tarihinden sonra hizmete geçmesini sağlayacaklarının altını çizerek, 'Tarsus'ta vatandaşlarımıza en kaliteli sağlık hizmetinin verilmesin noktasında çalışmalarımız devam ediyor.



Bu bağlamda 15 Nisan tarih sonra Beyğdeğirmeni Aile Sağlık Merkezini modern hale getirerek aynı zamanda ambulansı ile birlikte hizmet girmesini sağlayacağız." diye konuştu.



Tarsus İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Sarı, faaliyette olan Aile Sağlığı Merkezlerine ilişkin olarak ise açıklamasında şunlara değindi.



2010 yılında aile hekimliği sistemine geçtik ve şu an her ferdin bir aile hekimi var. Tabi biz bu yıllar içinde sağlık yatırımlarını da yaptık.



Yeşilyurt Aile Sağlık Merkezi, Karadiken Aile Sağlık Merkezi, Dörtler Aile Sağlık Merkezi'ni inşaa ettik. Tüm sağlık ocaklarımızın tadilatlarını yaparak Aile Sağlık Merkezine uygun hale getirdik.



Yine bu yıl içinde Fevzi Çakmak Aile Sağlık Merkezi, Akşemsettin Aile Sağlık Merkezi, Öğretmenler Mahallesine de Şelale Aile Sağlık Merkezini hizmete açtık. Sağlık Bakanımızın teşrifleri ile Tarsus ADSM'ni hizmete açtık. 2 Yeni ambulansımız hizmet vermeye başladı."



Bu haber toplam 1566 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1