:

:

:

AK Parti Yeşiltepe Beldesinden Toplu İstifa

CHP İlçe Başkanı Ali İlk, 'Halkın Emeğinin Karşılığını Verecek Tek Parti CHP'dir'
Tarih: 10 Şubat 2014 Pazartesi 10:04
AK Parti Yeşiltepe Beldesinden Toplu İstifa
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Tarsus'a bağlı Yeşil Tepe Beldesinde siyaset yapan AKP yönetim kurulu üyelerinin tamamı partisinden istifa ettiklerini açıkladı.



Partilerinden istifa ederek CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk ile görüşen istifacılar, Cumhuriyet Halk Partisine toplu kayıt yaptırmak istediklerini belirterek, partilerinden istifa edişlerinin nedenini dile getirdiler.



Toplu istifacıların adına bir açıklama yapan AKP, Yeşiltepe beldesi eski başkanı Orhan Sürmeliler, kendisi başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerinin topluca istifa etmelerinin nedenini şu şekilde bildirdi.    



 “İlçe yöneticilerimizin beldemize olan ilgisizliği ve duyarsızlığı yüzünden partimizden istifa etmemizin gereğini kaçınılmaz bir ihtiyaç olarak gördük. Bu nedenle Belde Başkanı olarak ben dahil yönetim kurulu üyelerimizin tamamı partimizden istifa ettik. Kamuoyuna duyurulur.”



 Orhan Sürmeliler'den sonra bir konuşma yapan CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk ise “Bizi topluca ziyaret ederek aramıza katıldığınızdan dolayı partim adına gurur duyuyorum. Burası sizin asıl ocağınızdır. Bu onurlu davranışınızdan dolayı sizleri yürekten kutluyorum.



Sizin partiniz, Atatürk ilke ve inkılâplarını inanan, laikliği ve çağdaşlığı savunan Cumhuriyet Halk Partisi olmalıdır. Cumhuriyet Halk Partisi ezilenlerin partisidir. Emeğin partisidir. Halkın emeğinin karşılığını verecek tek parti CHP'dir. CHP iktidarında belediye başkanlarımız, çocukları ve yakınları zengin olmayacaklar. Size söz veriyorum. Bize görev verdiğiniz takdirde belediyeyi birlikte yönetecek, halkı ve hakkı savunacağız.” Şeklinde görüşlere yer verdi.



Bu haber toplam 1023 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1