:

:

:

AK Parti, Yeni Mahallede Miting Düzenlendi

Belediye Başkan Adayı Hakkı Meniz, ''Bizim Tek Bir Hedefimiz Var, O da Bu Millete Hizmet Etmektir'
Tarih: 25 Mart 2014 Salı 10:24
AK Parti, Yeni Mahallede Miting Düzenlendi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Bu Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde sıkı bir şekilde hazırlanan ve Tarsus halkının ortak adayı haline gelen AK Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Av. Hakkı Meniz, Yeni Mahallede Partisinin düzenlediği toplantıda binlerce vatandaşa hitab ederek, “Tarsus ve Tarsus’ta yaşayanlar hizmetleri Hakkıyla alacak. Bizim tek bir hedefimiz vardır, oda bu aziz millete hizmet etmektir. Hizmetin adı ve adresi ise AK Parti’dir” dedi. AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sever ile birlikte Yeni mahalle Atatürk caddesi üzerinde düzenlenen ve caddenin karşılıklı olarak toplanan binlerce kişi nedeniyle caddenin sağlı sollu trafiğe kapatılmak zorunda kaldığı alanda coşkulu bir topluluğa seslenen Hakkı Meniz, meşaleler, konfetiler ve hava fişekler eşliğinde alkışlar ve “Hakkı Başkan” sloganlarıyla karşılandı.



Konuşmasına kendisine ve partisine gösterilen büyük ilgiden dolayı teşekkür eden Hakkı Meniz, 20 yıllık korku imparatorluğunun artık sonuna gelindiğini, Pazar günü yapılacak seçimde halkın tercihini AK Parti’den yana yapacağını, tüm anketlerde kendilerinin birinci parti olduğunun herkes tarafından bilindiğini, korku imparatorluğu kuranların da sonunun geldiğini ve onlardan hesap soracaklarını söyledi.



AK Parti’nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hizmetin partisi olduğunu, Türkiye’nin AK Parti iktidarı sayesinde bugün dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biri haline geldiğini, AK Parti iktidarının devrim niteliğinde hizmetlere imza atarak, halka hizmet ettiğine dikkat çeken Belediye Başkan Adayı Av. Hakkı Meniz, “20 yıldır Tarsus’u yönettiklerini iddia edenler bu kente hiçbir şey vermediler, veremediler. Çünkü bunlar hizmet nedir bilmez. 20 yılda Tarsus’u tahrip ve talan ettiler. İşte 30 Mart Pazar günü, hep birlikte sandığa gidip, bunları sandığa gömeceğiz. Bunlar 20 yıldan bu yana Tarsuslu hemşehrilerime her türlü zulmü yaptılar. Ama şimdi zalimlerden hesap sorma zamanı işte biz bunu yapacağız. Bunlardan hesap sormazsam namerdim” dedi.



Konuşması sık sık, “Vur vur inlesin, Kocamaz dinlesin”, “Silkele başkan düşecekler”, “Tarsus hakkını Hakkıyla alacak” ve “Hakkı Başkan sen bizim her şeyimizsin” sloganlarıyla kesilen Av. Hakkı Meniz, “Bunlar zaten düştü. 3. partiler, 3. bunlar. Bakın bunlar 20 yılda bir kentsel dönüşümü dahi sağlayamadılar. Kentsel dönüşümü biz sağlayacağız. Söz veriyorum sizleri gecekondu türü evlerde yaşamaya mahkum olmaktan kurtaracağız. Yeni mahalle, Gaziler, Bağlar mahallesinde oturan vatandaşım neden Kozacıoğlu, İremsu, Kasım Ekenler siteleri gibi sitelerde oturmasınlar? Bu sitelerin altı kayalık da, sizlerin oturduğu evlerin altından su mu çıkıyor? Bakın bunların akıllı sayaç dedikleri uygulamayı kaldıracağız. 20 yıl Tarsus halkına Türkiye’nin en pahalı suyunu içirdiler. Yazıklar olsun bunlara, yazıklar olsun. Biz yönetime geldiğimizde su ücretini 2-2.5 liraya düşüreceğiz. Bunlara 20 yıl oy verdiniz de ne yaptılar? Biraz asfalt döküyor, biraz park yapıp halkın gözünü boyuyor. Yahu ben çocuktum, Yeni mahalle, Gaziler Bağlar bu haldeydi, 36 yaşıma geldim mahalleler aynı şekilde kalmış. Hiçbir gelişme kaydedilmedi. Bugün AK Partili Başkanların yönettiği şehirlere bir bakın Allah aşkına. AK Belediyeciliğin olduğu yerlerde daima hizmet var. Üretim var, kalkınmışlık var. Refah var, medeniyet var. Kocamaz, geçen gün televizyonda Huzurkent’te çarpık kentleşme olduğunu söylüyor. Yahu sen Yeni mahalle, Gaziler, Bağlar, Duatepe gibi mahallelerdeki çarpıklığı görmüyor musun?” diye konuştu.Tarsus halkına belediyeden iş ve hizmet vaadinde bulunanların halkı aldattıklarını, personel alımı konusundan Bakanlığın iznine tabii olduğunun altını çizen Meniz şöyle konuştu:



“Bakın AK Parti olarak şehrimize ve bölgemize yatırımları AK Parti iktidarı olarak biz yapıyoruz. Bugün şehrimize Türkiye’nin 2. en büyük havalimanı olan Çukurova havaalanı yapılıyor. Burada 4 bin kişi çalışacak, burada bizim insanlarımız çalışacak. Bunun yanında 5 adet yeni nesil serbest bölge yapıyoruz. Burada da 5 bin kişi çalışacak. Tarsus Kazanlı Turizm Bölgesinde sahilimize Türkiye’nin dünya çapındaki firmaları oteller yapacak. İçinde kongre merkezi, spor tesisleri, golf sahaları, sosyal tesisler bulunacak olan bu otellerde en az 10 bin kişiye istihdam sağlayacağız. Kocamaz güya Tarsus’u turizm merkezi yapacakmış. Yahu siz 20 yılda bir tane otel mi yaptınız yada yaptırdınız? Bakın biz sahil bandındaki bu otellerin yanı sıra, Şelale bölgesini oteller bölgesi yapacağız. Berdan nehrinin etrafını işyerleriyle donatacağız. Bunun yanında Karboğazı Kayak Merkezi’ni iktidar olarak sadece biz yapabiliriz. Kimse kimseyi kandırmasın. Alifakı köyünde modern cezaevi yapıyoruz. Allah kimseyi düşürmesin ama 10 bin mahkum kapasiteli bu cezaevinde 6 bin kişi istihdam edilecek. Mahkumların aileleri ve yakınlarının ziyaretler nedeniyle kent ekonomisine sağlayacakları katkı da çok olacaktır. İşsizliği kalem ve kâğıt üzerinde çözeceklerini vaad edenlere yada iddia edenlere sakın inanmayın.”



BAĞIŞLAR YÜZÜNDEN TARSUS’U KÖYE ÇEVİRDİLER



Tarsus’u 20 yıldır yönettiklerini sananlar, zorunlu bağış istekleriyle şehrimizi köye çevridiler, köye. Ama biz yatırımcıyı baş tacı edeceğiz. Yatırımcıdan bırakın para taleb etmeyi, tam tersi onlara her türlü yasal kolaylıkları sağlayacağız. Tarsus’u hayatın her alanında kalkındıracağız. Yatırımcıları teşvik edip, işsizliği de çözeceğiz.



BUNLARIN ÖLÜYE DE SAYGISI YOK



Burhanettin Kocamaz ve yönetiminin, ölüye de, dirilerine de saygısı yok. Adam ilan veriyor, çift katlı mezarlık diye. Sanırsınız ki, ahret manzaralı apartman yapıyorlar. Siz 20 yılda mezarlık sorununu çözememişsiniz. Yaşayana saygınız yok, bari ölülere saygınız olsun. Biz şimdi Eshab-ı Kehf’de 230 dönümlük alana yeni bir şehir mezarlığı yapacağız.



ÖNCE HASTANENİN YANINA, SONRA SU HAVZASINA HAYVANAT BAHÇESİ



Bunlar yıllar önce hayvanat bahçesini parkın içinde, Devlet hastanei ve okulların yanına Hayvanat bahçesini kurdu. Şimdide kimine göre 6,5 trilyona, kimine göre 13 trilyon liraya içmesu havzasının yanına hayvanat bahçesini yaptılar. Su havzasının yanına hayvanat bahçesi yapılır mı, siz söyleyin Allah aşkına?



BELEDİYENİN BORCU 500 TRİLYONA YAKIN



Tarsus Belediyesinin dış borcu 160 milyon avro düzeyinde..Bu parayı nereye harcadın, nereye? Bunun da hesabını soracam. Sormazsam namerdim. Bunlar parktan başka ne yaptı?



Bunlar 50 trilyon liraya Sebze hal’ini sattılar. Ne yaptın bu parayı sayın Kocamaz ne yaptın? Bununda hesabını soracağız Kocamaz’dan bununda. Seçim kampanyasına başlayalı birbuçuk yılı geçti. Bilbordların, raketlerin, afişlerin, reklam harcamalarının parası nerden geliyor sayın Kocamaz? Nerden geliyor? Bununda hesabını soracağız.



20 YIL KÖRELTTİLER, ŞİMİ DİRİLTECEKLERMİŞ



Bakın bunlar Tarsus’un hayatını körelttiler. Şevket Can şimdi çıkmış ‘Biz canlandıracağız’ diye propaganda yapıyor. Yahu sen Kocamaz’ın yardımcısıydın. Madem canlandıracaksın, köreltmesine niye engel olmadın, sen onun müdürüydün, yardımcısıydın..



KÖY DOLMUŞLARINI ŞEHRE SOKACAĞIZ



Burhanettin Kocamaz, köy dolmuşlarını şehre sokmadı. Köylüyü şehre sokmayanlara köylülerimiz de oy vermedikleri gibi köylerine de sokmayacaklar.  Köylülerimiz seçimde bunlara oy vermeyecekler. Bizim yönetimimizde söz veriyorum köy dolmuşlarımız şehre girecek.



Köylü garajlarında oturacak yer yapmadılar, bunu bile köylülerimize reva gördüler. Ben bunları seçim meydanlarında söyleyince 1-2 tane bank koydular. Köylülerimizi hiçe sayanlara yazıklar olsun. Biz yeni ve modern köylü garajları yapacağız.



Şimdi köyleri sürekli dolaşıyorlar. Vallahi 6 defa da, 60 defada köylere gitseniz size köylüler oy vermeyecek.



DOLMUŞÇULARIN CEZALARINI AFFEDECEĞİZ



Burhanettin Kocamaz ve yönetimi Dolmuşçulara yıllardır sudan gerekçelerle ceza yazıyor. Trilyonlarca lira ceza yazmışlar. Biz bu cezaları ilk fırsatta affedeceğiz. "dedi.



Bu haber toplam 1053 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1