:

:

:

Ak Parti Aday Adayları Birlik Ve Beraberlik Sözü Verdi

Ak Parti Aday Adayları Birlik Ve Beraberlik Sözü Verdi
Tarih: 11 Kasım 2013 Pazartesi 16:22
Ak Parti Aday Adayları Birlik Ve Beraberlik Sözü Verdi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


ADALET ve Kalkınma Partisi Tarsus Belediye Başkan aday adayları, bir araya gelerek birlik ve beraberlik sözü verdi.



AK Parti Tarsus ilçe başkanı ve Tarsus Belediye Başkan aday adayı Av. Hakkı Meniz, AK Parti Tarsus Belediye Başkan aday adayları İbrahim Gül, Rıza Nur Fenk, Mehmet Kara, Ahmet Ceylan ve Abdullah Demircioğlu ile bir araya geldiklerini, hepsi birbirinden kıymetli olan AK Parti aday adaylarının ADAY kim olursa olsun, birlik ve beraberlik içinde hareket edeceklerini söyledi.



Parti teşkilatı, Kadın ve Gençlik Kolları, Parti Delegeleriyle birlikte seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini belirten Hakkı Meniz, ‘’Parti teşkilatımız, Kadın kollarımız ve gençlik kollarımızın yanı sıra tüm üyelerimizle birlikte seçimlere en iyi şekilde hazırlanıyoruz.. Hepimiz el ele verdik. AK Parti iktidarının hizmetlerini anlatıyoruz. 30 Mart 2014 seçimlerinde Tarsus’umuzu da AK Belediyecilik ile tanıştıracağız. Türkiye’de AK Partili Belediye Başkanları tarafından yönetilen il ve ilçelerin yaptıkları hizmetleri herkes biliyor. Bizde Tarsus’ta, halkımızı AK Belediyecilik ile tanıştıracağız. Buna kararlıyız’’ diye konuştu.



Tarsus halkını çektikleri çileden kurtaracaklarını, seçimde sandıktan birinci parti olarak çıkarak, AK Parti iktidarının da desteğiyle Tarsus’un maküs talihini yeneceklerini, Tarsus ve Tarsus’ta yaşayanları hak ettikleri hizmetlere kavuşturacaklarını vurgulayan Başkan Hakkı Meniz, ‘’Genel Merkezimiz aday adayları içinden hangimizi Aday olarak gösterirse saygı duyacağız ve hepimiz aday gibi gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Çünkü biz sadece Allah rızası için hizmet etmeye talibiz’’ şeklinde konuştu.



AK Parti Tarsus Belediye Başkan aday adayları ise birlik ve beraberlik sözünü tekrarlayıp, güzel bir tablo oluşturdular.



Bu haber toplam 1175 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3