:

:

:

Aile Hekimliği Bugün Başlıyor

Kızılay Tıp Merkezinin Bir Bölümü Aile Hekimliği İçin Kullanılacak
Tarih: 4 Temmuz 2010 Pazar 23:50
Aile Hekimliği Bugün Başlıyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Kaymakamı Dr. Gödekmerdan, Sağlık Grup Başkanı Mehmet Sarı ile birlikte bir bölümü aile hekimliği kapsamında kullanılacak olan Kızılay'ın eski Tıp Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Tarsus Kaymakamı Dr. Gödekmerdan, inceleme sırasında Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan Aile Hekimliğinin dünyadaki  uygulaması sırasında elde edilen başarı oranının yüzde 85'lere ulaştığını hatırlatarak, vatandaşların sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanacağını söyledi.

'Aile Hekimliği' projesi uygulaması kapsamında Tarsus'taki Sağlık Ocaklarında 6'sı uzman olmak üzere 86 hekimin görev yapacağını kaydeden Kaymakam Gödekmerdan, birçok sorunda ailelere danışmanlık hizmeti verilmesinin amaçlandığını kaydetti.

KIZILAY BİNASI MUTLAKA KULLLANILACAK

Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, yaklaşık 2 bin metre kare kapalı alanı bulunan Kızılay Tıp Merkezinin boşatılan ana hizmet binasınıda inceledi.

Yaşanın bürokrasi sorunun aşılması ve Kızılay Tıp Merkezinin hizmet binasının mutlaka sağlık hizmetinde kullanılacağını söyleyen Kaymakam Gödekmerdan, ''Sağlık Bakanlığı bir protokol ile bu binayı Kızılay'dan aldı. Şu anda tadilat projesi için bürokratik işlemler devam ediyor. Burayı da en kısa zamanda sağlık hizmetleri için değerlendireceğiz' diye konuştu.


Bu haber toplam 4893 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
deniz çetin05397992967
00:00
5 Temmuz 2010 Pazartesi
sayın emre geçim siteye yeni haber koy
212.175.112.137
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2