:

:

:

Adım Adım Zafere Yürüyoruz

Şevket Can, Yeni Mahalle Sakinlerinin Büyük İlgisiyle Karşılandı
Tarih: 4 Şubat 2014 Salı 09:52
Adım Adım Zafere Yürüyoruz
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can’ın Yeni Mahallede düzenlediği toplantı büyük yankı uyandırdı.



Binlerce kişi ellerinde bayraklarla toplantıyı mitinge çevirdi. Toplantı alanına akın eden Yeni Mahalleliler, ‘Cetvel kaledir kale kalacak, Tarsus’un Can’ı Şevket Can’ sloganları attılar.



Toplantıya büyük katılım gösteren bayanlar coşku seli oluşturdular.



Şevket Can’ın Tarsus Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Adayı Burhanettin Kocamaz ile mahalleye giriş yapmasıyla kurbanlar kesildi, havai fişek gösterisi ve konfeti yağmuru altında Kocamaz ile Can yürüdü. Çoğunu bayanların oluşturduğu binlerce kişi dakikalarca Kocamaz ile Şevket Can’ı ayakta alkışladılar.



Programın açılış konuşmasını yapan Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ali Rıza Genç, MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur ve Ülkü Ocakları Genel Sekreteri Tolga Arslan yaptıkları konuşmalarda ülke ve ilçe gündemiyle ilgili önemli konuşmalar yaptılar.   



Sözün sahibi Şevket Can’ın mikrofonu eline almasıyla alanda coşku zirve yaptı.



Yaptığı teşekkür konuşmasının ardından halka hitap eden Şevket Can, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.



 “Bu coşku, bu sevgi seli gösteriyor ki, Tarsus davasına sahip çıkmış, Cetvel her zaman olduğu gibi bir kez daha kararını gönül davasından yana vermiş, huzurdan, hizmetten, barıştan, kardeşlikten, sevgiden yana karar kılmış.”dedi. Şevket Can, “Partimize ve şahsımıza gösterilen desteğe, sevgiye, ilgiye layık olmak için gündüz yorulmadan, gece uyumadan çalışıyoruz. Çok güzel projeler hazırladık, özellikle işsizlik sorununa karşı hayata geçirmek için yoğun mesai harcadığımız 3. Organize Sanayi bölgesi projesi, Tarsus’ta istihdamın kapılarını aralayacak. Özbek-Sağlıklı Köyü yakınlarına yapılacak olan 3. Organize sanayi bölgesinde özellikle kurulacak tekstil ağırlıklı fabrikalarla işsizlik sorununa önemli bir neşter vuracağız. 33 Katlı otel projemiz Tarsus’un simgesi olacak. Kongre merkezleri, fuar alanları Tarsus’u Can’landıracak. Berdan Nehrinin ıslahı ve Kızılmurat Mahallesinin tümüyle ele alınmasıyla Tarsus’ta sosyal ve kültürel hayatta canlanacak. Keleburcu-Takbaş yolunun açılmasıyla yapılacak olan 1700 metrelik bulvarla Tarsus trafiğine alternatif bir yol açılacak. Arıtma tesisimiz çalışıyor, Tarsus plajı açılacak, insanlarımız gönül rahatlığıyla denize girecek. Eshab-ı Kehf tepesine kurulacak seyir terasları ve teleferik ile o bölgede cazibe merkezi olacak. Sadece yaşayanlara değil, ölülerimize de sahip çıkıyoruz. Ayrıca Eshab-ı Kehf’te yapılacak yeni mezarlık ile insanlarımız cenazelerini Kuran-ı Kerim’de ismi geçen kutsal mekana ücretsiz defnetmenin huzuruna erişecekler.”diyerek projeleri hakkında kısa bilgiler verdi. Köylerle ilgili projelerini de açıklayan Şevket Can, alanı dolduran vatandaşlar tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.



Öte yandan Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz’da yaptığı konuşmada, 1994 yılında borç batağında devraldıkları, sokaklarından fosseptiklerin aktığı, çocukların, tifo, dizanteri, kızamık hastalıklarından kurtulamadığı bir Tarsus’tan bugün başarıdan başarıya koşan, Türkiye’de belediyecilikte marka olan bir Tarsus hayalini gerçekleştirdiklerini söyledi. Şimdi sıranın Mersin’de olduğunu dile getiren Kocamaz, “30 Mart yerel seçimleri Tarsus, Mersin ve ülke için çok önemli. Hayatınızdan memnunsanız, ülkenin içerisindeki bulunduğu durumdan memnunsanız, haksızlıklardan, hırsızlıklardan, yolsuzluklardan memnunsanız değerlendirmenizi hali hazır iktidar üzerinden yapabilirsiniz. Ama bu ülkede birlikten yana, bütünlükten yana, barıştan yana, sevgiden yana, yolsuzlukların arındırıldığı, hırsızlıkların ortadan kalktığı, suç işleyenin mutlaka cezasını çektiği bir yönetimden yana olacaksanız. Kararınızı bu 30 Mart’ta öncelikle ülkemiz için, sonra kendiniz için ve mini mini yavrularımız için mutlaka iyi değerlendirmek durumundasınız. Bütün arkadaşlarımıza güveniyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Allah’a çok şükür ilan edilmiş bir tane defolu adayı yok, hepsi pırıl pırıl, hepsinin alnı ak, başı dik size hizmet için yoldalar. Dolayısıyla 30 Mart’ta bir ve beraber olmak istiyoruz. Hasbelkader bu otobüsün direksiyonuna bizi oturttular ama ben öyle inanıyorum ki, bu otobüsü dolduracak ve huzurlu bir şekilde kazaya, belaya meydan vermeden 30 Mart’taki hedefine ulaştıracak olan sizlersiniz. Biz size güveniyoruz ve sizinle beraber olmaktan, sizlere hizmet etmekten çok büyük onur duyduğumuzu belirtmek istiyoruz" şeklinde konuştu.



-ŞEVKET CAN, REŞADİYE MAHALLESİNDE-



            Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, Reşadiye Mahallesinde kahve toplantısı düzenledi.



 Mahallelilerin yoğun katılım gösterdiği toplantıda, Şevket Can’ın projelerinin tanıtımı sinevizyonla animasyon şeklinde yapıldı.



 Şevket Can’ın toplantı alanına girmesiyle mahalleliler Şevket Can’a koştu.



            Özellikle Bayanların ön saflarda yer aldığı toplantıya partili-partisiz yüzlerce mahalleli katıldı.



 Buz gibi havaya aldırış etmeden meydanları dolduran Reşadiyeliler, Şevket Can’a candan ilgi göstererek, “Sonuna kadar, yanındayız” dediler.



Toplantının açılış konuşmasını yapan Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ali Rıza Genç, “Milliyetçi Hareket Partisinin olduğunu yerde, huzur olur, hizmet olur, kardeşlik olur, sevgi olur” diyerek, Milliyetçi Hareket Partili Tarsus Belediyesinin Tarsus’ta yaptığı önemli hizmetlerle adını Türkiye’ye duyurduğunu söyledi.



Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ertuğrul Dodur ise ülke gündemiyle ilgili yaptığı konuşmada, “Türkiye büyük bir uçuruma yuvarlanıyor, hırsızların yaptığı yolsuzlukların altında Türkiye inim inim inliyor. Yolsuzlukların üstüne giden savcılar, polisler görevden anılıyor. Türkiye tarihinde yaşanmamış olaylar yaşanıyor. Başbakanımız dün kardeşim dediklerine büyük haşhaşiler diliyor. Kendisini eleştirenlere vatan haini diyor, oysa vatan elden gidiyor. Bugün Güneydoğuyu PKK’ya teslim ettiler. Barzani ile Apoyu göklere çıkardılar. Kürdistan zırvalarıyla ülkeyi bölmek istiyorlar. O yüzden bu seçim çok önemli. Bunun için sandığa giderken, herkesin elini vicdanına koyarak, ülkenin gidişatını gözünün önüne getirerek oylarını kullanmalarını istiyoruz.”şeklinde konuştu.



En son olarak söz alan MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can ise, Belediyeciliğin mutfağından yetiştiğini, belediyeciliğin uzmanlık alanı olduğunu dile getirerek, Reşadiyeliler destek istedi.



Görev süresi boyunca her zaman siyaset gömleğini bir kenara koyarak, hizmet gömleğiyle çalıştığını dile getiren Şevket Can, “Soyut değil, somut adımlar atarak, içi boş laflarla değil, dolu dolu projelerimle geliyorum. Allah rızası için yola çıktık. Vatandaşlarımız arasında hiç bir zaman ayrım yapmadım. Reşadiye Mahallesine hizmet yaptıysak, Barbaros’a da aynısını yaptık. İsmet Paşa Mahallesine ne hizmet yaptıysak, Tekke Mahallesine de aynısını yaptık, Yeni Mahalle’ye ne yaptıysak, Fevzi Çakmak Mahallesine de aynı hizmetleri yaptık. 20 yıl önce sokaklarından pis suların aktığı, sineklerden insanların uyuyamadığı, kaldırımlarının, yollarının, köprülerinin olmadığı, Tarsus bugün çok modern bir kent haline geldi. Yollarıyla, bulvarlarıyla, köprüleriyle, parkları, yeşil alanları ve daha sayamadığım yüzlerce eseriyle Türkiye’ye örnek bir kent olmuştur. Allah’a çok şükür hiçbir mahallemizin belediyecilik açısından önemli bir sorunu ve problemi kalmamıştır.”dedi.



Toplantı Mahallelilerin yoğun sevgi gösterisi altında sona erdi.



Bu haber toplam 1515 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2