:

:

:

Aday Öğretmenlere Kurumsal İşleyiş Toplantısı Gerçekleştirildi

Tarsus'ta aday öğretmenlere kurumsal işleyiş konularında bilgiler verildi.
Tarih: 4 Nisan 2016 Pazartesi 09:33
Aday Öğretmenlere Kurumsal İşleyiş Toplantısı Gerçekleştirildi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

75. Yıl Kocatepe Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir,  İnsan Kaynakları Şube Müdürü  Murat Dikeç, İnsan Kaynakları-2 (Özlük) Şefi  Niyazi Aydın ile Milli Eğitim Müdürlüğü adına sunum yapmak üzere Döndü Aras, Tarsus Kaymakamlığında görevli Hatem Çelik ile Ayfer Köksal'ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Aday Öğretmenlere yönelik Kurumsal İşleyiş toplantısı saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okunmasından sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün tanıtılması ve kurum işleyişi hakkında bilgi vermek üzere İnsan Kaynakları Şubesinde görevli  Döndü Aras sunum gerçekleştirdi.      

Akabinde konuyla ilgili bilgi vermek üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, aday öğretmenlere kurumsal işleyişin yanı sıra gelecekte karşılaşacakları sıkıntıların çözülmesi noktasında örneklemelerle açıklamada bulundu.

Demir, eğitimin kalitesinin artırılması, rol model öğretmen profilinin nasıl olması gerektiği noktasında da aday öğretmenlere öğretici bilgilendirici bilgiler vererek konuşmasını iyi dilek temennileriyle sonlandırdı.

Programın ikinci aşamasında Kaymakamlık görevlilerinden Hatem Çelik ile Ayfer Köksal kürsüye davet edilmiş ve Kaymakamlık işleyişi hakkında katılımcılara gerekli bilgileri sunumla aktarıldı.

Program akışı gereği İnsan Kaynakları Şube Müdürü Murat Dikeç ise aday öğretmenlerin eğitim aşamasında karşılaştıkları sorunlarla ilgili açıklamalarda bulunmuş ve kurumsal işleyiş ile ilgili gerekli bilgileri aktarmış, toplantının verimliliği noktasında adaylarla karşılıklı sohbet şeklinde geri bildirimi kazanarak iyi dilek temennileriyle toplantıyı sonlandırıldı. 

Bu haber toplam 2389 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2