:

:

:

72 Bin 962 Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı

Eğitim öğretim yılının son gününde Tarsus'ta okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 72 bin 962 öğrenci karne heyecanı yaşadı.
Tarih: 20 Haziran 2016 Pazartesi 11:14
72 Bin 962 Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Ortaokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine, Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Tarsuslu, öğrenciler ve velileri katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Bekir Atmaca, "Yaklaşık 9 aydır devam eden eğitim, öğretim yılının sonunda öğrencilerimiz emeklerinin karşılığını not olarak karnelerinde görecekler.

Öğrencilerimize yıl boyunca eğitim veren başta öğretmenler olmak üzere onları yaz, kış demeyen hazırlayıp okula gönderen ve eğitim masraflarını karşılayan ailelere teşekkürlerimi sunuyorum.

Sevgili öğrencilerimiz 3 ay sürecek olan tatili hak ettiler. Yaz sıcaklarıyla birlikte gençlerimiz kendilerini serinlemek için bazen sulama kanallarına, ırmaklara ve barajlara atıyorlar, bu durum beraberinde tehlikeyi de getiriyor. Ancak özellikle ailelere sesleniyorum, öğrencilerimizi yaz boyunca gözleri önünde bulundursunlar." dedi.

İlçe genelinde 176 okulda 176 okulda öğrenim gören toplam 72 bin 962 öğrenci ile birlikte 4 bin 132 öğretmenin karne heyecanını yaşadığını belirten Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, "28 Eylül 2015 tarihinde başladığımız yoğun maratona, bugün itibariyle yaz tatili boyunca ara veriyoruz. Öğrencilerimizin yaz boyunca iyi bir şekilde dinlenip, zinde bir şekilde okulların açılış gününde yeniden sıralarında sağlıklı bir şekilde eğitimlerine devam etmelerini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmalardan sonra okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerin takdimi ve okul birincisinin kütüğe ismini çakmasının ardından karneler dağıtıldı. 

Bu haber toplam 1307 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2