:

:

:

'3. Bahar Projesi' Devam Ediyor

Tarsus İlçe Sağlık Grup Müdürü Dr. Mehmet Sarı, ''3. Bahar Projesi'' kapsamında ihtiyaç sahiplerinin evlerinin hayırseverler tarafından onarılma çalışmasının devam ettiğini belirtti.
Tarih: 10 Aralık 2013 Salı 11:08
'3. Bahar Projesi' Devam Ediyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Tarsus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın destekleriyle 19 Ağustos'ta başlatılan proje kapsamında ilk etapta evde sağlık hizmeti alan, yatağa bağımlı, yardıma ve bakıma muhtaç, yaşlı ve kimsesi olmayan hastaların, yerinde saç sakal traşı, el, ayak, tırnak bakımı, kuaför, evde temizlik, çamaşır ve ütü ihtiyaçlarının karşılandığını hatırlatan Dr. Mehmet Sarı, 3. Bahar Projesinin Tarsus İlçe Sağlık ile Toplum Sağlığı Merkezi müdürlükleri tarafından yürütüldüğünü ifade etti.       



120 evden 330 ihtiyaç sahibi kişiye ulaştıklarını ifade eden Dr. Sarı, 'Projemiz yaklaşık bir yıl sürecek. Yaşanılan mekandaki genel bakım ve onarım hizmetleri, mobilya, beyaz eşya, tıbbi cihaz, giysi gibi ihtiyaçlar olduğunu tespit ettik. Bunun için de internet ortamında 'Ben bu işi yaparım' sloganıyla 'bahar.mersinsaglik.gov.tr' adresi oluşturduk. İhtiyaç sahibi evleri buradan duyuruyoruz ve ne kadar maliyet gideceğini belirliyoruz. Şimdiye kadar bu şekilde 3 hayırsever 3 ihtiyaç sahibi evinin bakım ve onarımını yaptırıyor. Diğer hayırseverlerden de destek bekliyoruz."



Bu haber toplam 1174 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2