:

:

:

25Bin x 3 = 75 Bin Eder, Bunlar Daha Neyin Hesabını Yapıyorlar?

Av. Hakkı Meniz, ''Hiçbir Provokasyonlara ve Gerginliğe Mahal Vermeden Oylarımıza Sahip Çıkalım''
Tarih: 28 Mart 2014 Cuma 09:42
25Bin x 3 = 75 Bin Eder, Bunlar Daha Neyin Hesabını Yapıyorlar?
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Ak Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Av.Hakkı Meniz, 25 Bin üyeye ulaştığını açıklayarak, "İki gün sonra Ak Belediyeciliğini Tarsus’lularla buluşturuyoruz” dediler.



"25Bin x 3 = 75 Bin Eder, Bunlar Daha Neyin Hesabını Yapıyorlar?"



Seçime üç gün kala Ak Partinin üye sayısının 25 bin olduğunu söyleyen Tarsus Belediye Başkan Adayı Hakkı Meniz, "Tarsus halkı kararını vermiş bulunmakta. Akın akın Ak Partiye üye olmak için geliyorlar. Şimdilik üye sayımız 25 bine dayandı. Halen MHP ve CHP, Tarsus’ta seçim alacağız diye milleti kandırıyorlar. Artık seçimi kaybedeceklerini anladılar. Genel başkanlarını Tarsus’a getirmekteler. Ak Parti milletin Partisindir. Millet kendi partisine sahiplendi bir kere. Genel başkanlarınız Tarsus’a 2 kere de gelse,3 kere de gelse 5 kere de gelse artık nafile. Bu aziz milletin kara treni kalktı bir kere. Tarsus ve Mersin belediyesinin burçlarına Ak Partinin Bayrağını dikecek”dedi.Son günler de Tarsus’luların talepleri doğrultusunda gündüz esnaf ziyaretlerinin yanı sıra ev toplantılarına katıldıktan sonra akşamları ise 2 hatta 3 mahallede coşkulu binlerce kişinin katılımı ile miting yapan Hakkı Meniz, Kavaklı ve Çağlayan mahallelerinde Ekonomi Eski Bakanı Zafer Çağlayan ve Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun’unda katıldığı mitingde yaptığı konuşmada; "Artık korku imparatorluğunun yıkılmasına saatle kaldı.



Kimse bizim karşımızda seçim kazanacağız diye bu milleti kandırmasın. Son 10 gün içerisinde Tarsus’lu  kendine hizmet edecek partiyi ve bu kardeşinde karar kıldı. Sessiz çoğunluk bir kere ayağa kalktı. Akın akın Ak Partiye üye olmak için birbiriyle yarışmaktalar. Şimdi de üye sayımız 25 bin'e dayandı. Hesap bilmiyorlarsa hatırlatayım. 25000 x 3 = 75 bin eder. Daha bunlar neyin hesabını yapıyorlar?”dedi.



Tarsus’un  herkesimine ve herkese yansıyacak kardeşlik projelerini hayata geçireceklerinin altını çizen Hakkı Meniz, ayrıştıran, öteleyen, iteleyen yok sayan, horlayan zihniyetlere karşı vatandaşın duyarlı olduğunu, 30 Mart günü Tarsuslu; birliği, beraberliği, kardeşliği tesis etmek için Ak Partiye oy vereceğini söyledi.



Meniz, "30 Mart seçiminden sonra Tarsus ve Tarsuslu çağdaş, Marka bir şehirde yaşamaya kendilerini alıştırsınlar. Üreten, ürettiğini pazarlayan, istihdam sorunu çözülmesi için olanak bulan bir Tarsus için benimle birlikte hizmet yolunda yürümektesiniz.



Sevgili kardeşlerim, seçim günü sandıklar kapandığı anda bizim için şehirlerin,  ilçelerin, köylerin ne kadar oy verdiği konusu da kapanır. Biz hiçbir yerleşim birimine verdiği oya göre muamele etmedik, etmeyiz. Tarsus’un her köşesi bizim nazarımızda birdir, Biz Tarsus’ta bir olmak için beraber olmak için kardeş olmak için yola çıktık.Hizmetkarlığınıza aday olarak yola çıkarken biz bir şey söyledik, burası çok önemli: Ne dedik?



Tek millet. Türk’üyle, Kürt’üyle, Arabı ile Zaza’sıyla, Laz’ıyla, Çerkez’iyle, aklınıza ne gelirse, biriz, iriyiz, diriyiz, beraberiz, kardeşiz, hep birlikte Türkiye’yiz dedik.



 İki; tek bayrak dedik. Kardeşlerim, bayrağımızın rengi şehidimizin kanıdır. Hilal, bağımsızlığımızın ifadesidir. Yıldız, şehitlerimizin sembolüdür, simgesidir. dedik.



30 Marttan sonra Tarsus’un her köşesine hizmet gitmesi için devasa projeler hazırladık. Bu projeler öbürleri gibi ‘Hayal Mahsulü ‘değil. Hayata geçirilecek projeler. Tarsus’un makus talihine son verecek projeler.Sizlerin hizmetinde biz Ferhat’ız Ferhat. Biz Ferhat, biz Şirin’e aşığız, aşık olursan yaparsın, sevdan varsa, derdin varsa yaparsın.



Biz Ferhat, sizler de Şirin.Sizler hizmet etmek için dağıda deleriz,tren yolunu yer altına da alırız.D 400 karayoluna 5 adet battı çıktı yaparak ölümlere son  veririz, Eshab-ı Kehf’e mezarlıkta yaparız.Havaalanı da bitiririz.Turizm sahil bandını da hayata geçiririz, Tarsus’ta bacasız fabrika olan turizmi de canlandırız.



Üniversiteyi de bu şehre biz kazandırız,Çünkü biz kimsesizlerin kimsesi olan UZUN ADAM ‘ın talebeleriyiz.Hizmet yolunda  Durmak yok, yola devam”dedi



            30 Mart günü herkesin sandık başına giderek oylara sahip çıkmasınıda hatırlatan Hakkı Meniz, "Geleceğimiz için, gelecek nesiller için yaşanabilir, maceradan uzak, korku imparatorluğundan uzak Tarsus ve Tarsuslu için 31 Mart sabahı belediyede buluşmak için herkes bu son günleri iyi değerlendirsin. Çevremizle birlikte sandık başına gidelim. Hiçbir provokasyonlara ve gerginliğe mahal vermeden oylarımıza sahip çıkalım.”dedi.



Bu haber toplam 1203 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1