:

:

:

100 Kilo Bozuk Et Yakalandı

100 kg. bozuk ve günü geçmiş gıda ürünü yakalandı
Tarih: 13 Haziran 2010 Pazar 23:50
100 Kilo Bozuk Et Yakalandı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince rutin yapılan denetimlerde 100 kg. bozuk ve günü geçmiş gıda ürünü yakalandı.

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde Sağlık İşleri Müdürlüğü elemanlarından oluşan Gıda Denetim Ekibi,  Gaziler Mahallesi Kaleburcu yolu üzerindeki bakkal ve marketlerde yapmış olduğu denetimde, insani amaçlı gıda özelliğini yitirmiş, son tüketim tarihi geçmiş, kurtlanmış ve böceklenmiş toplam 100 kg. gıda maddesi yakaladı.

Ele geçirilen ürünler içerisinde bebek bisküvisi, peynir, sıvı yağ, makarna, bulgur ve sirke bulunuyordu.  Yakalanan ürünler imha edilmek üzere müsadere edilirken, işletme sahipleri hakkında da yasal işlemler başlatıldı.

At Arabaları Toplatıldı

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehir içinde at arabasıyla taşımacılık yapanlara karşı çalışma yaptı.

Alınan Meclis kararı doğrultusunda hareket eden ekipler, yasak olduğu halde at arabası ile taşımacılık yapan 4 kişinin arabasına el koydu.

Zabıta ve Polisin ortak çalışması sonunda Sanayi Sitesi, Yeni Hal Kompleksi ardiye bölümü, Bağlar Mahallesi ve Gazipaşa Bulvarında 4 adet at arabası ile 2 adet çöp ve hurda toplama aracını müsadere edildi.


Bu haber toplam 1148 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2